North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website Knights Fable Support
4941 Threads / 27161 Reply
Search   Favorites  

View: 679| Reply: 6

Urgent confirmation required

[Copy link]

10

Threads

56

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
selia_black
User
Posts:56
Joined 2015-4-22
Last Visited 2015-12-21
Post time 2015-10-21 01:50:50 | Show all posts |Read mode
Urgent confirmation required Reply:6| View:679
        ;Ok, I\'m not sure if a function already exists for that, or if the guy used a cheat to do it, so it\'s why I post this right now.

        I was in a CSA game, about 10 minutes ago (around 1:25 pm Canada East Time (GMT -5)),;I tried to go out of the game, oh surprise, for the 1rst time since I play this game (last April, if I remember), I couldn\'t go out, it would just reload CSA everytime I clicked on leave button, in the right corner. I tried everything from reloading the game and all (thought it may be another bug), but it souldn\'t change a thing.

        Then I poste on my alliance fb group that I couldn\'t go out of CSA, and no one new what could\'ve hapened, so I posted the same message in the CSA chat and here is the screenshot of the chat log:

       

        So is there really a legal function for that (which I find really not good if there is -_-\', sometimes we don\'t have the choice), or is that a cheat, the guy clearly said that they blocked me.

        I\'m SeliaBlack, server Lois S260, I don\'t know his server.
Translate

 selia_black Last edit in 2015-10-21 01:50:50

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

11

Threads

1588

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
chloegrace
Moderator
Posts:1588
Joined 2015-5-6
Last Visited 2016-07-16
Post time 2015-10-21 05:59:36 | Show all posts

Urgent confirmation required

This is the 1st time i heard of this so called blocking in.. perhaps the player is just trolling you because you can\'t get out. Perhaps you were dead when attempting to leave csa?
Translate
Floor reply (0)

 chloegrace Last edit in 2015-10-21 05:59:36

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

118

Threads

2809

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
flandre
Moderator
Posts:2809
Joined 2015-3-15
Last Visited 2018-11-23
Post time 2015-10-21 06:19:47 | Show all posts

Urgent confirmation required

        Dear player.


        This issue might be connected if you were trying to access group dungeon while you are on csa match up.
Since both of them overlap with each other and send data to the servers that host the cross server events it can be possible to get in an endless loop cause of it.

It has happened to me couple times and i believe some other players have reported the same issue.

Translate
Floor reply (0)

 flandre Last edit in 2015-10-21 06:19:47

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

10

Threads

56

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
selia_black
User
Posts:56
Joined 2015-4-22
Last Visited 2015-12-21
 Author| Post time 2015-10-21 09:55:48 | Show all posts

Urgent confirmation required


        Ok thank yeah it might be that, because it did occure, thanks (in fact the 2 started at the same time lol! Completed dungeon then headed to csa)

        Glad to see no one cheated or else But they should look at this bug!
Translate
Floor reply (0)

 selia_black Last edit in 2015-10-21 09:55:48

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

110

Threads

938

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
deaththepuppy
User
Posts:938
Joined 2014-5-30
Last Visited 2017-01-23
Post time 2015-10-21 16:09:47 | Show all posts

Urgent confirmation required

yeah it\'s been reported before, happens to me quite often where g-dungeon menu would pop up making it impossible for me to do anything making me have to refresh.
Translate
Floor reply (0)

 deaththepuppy Last edit in 2015-10-21 16:09:47

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

10

Threads

56

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
selia_black
User
Posts:56
Joined 2015-4-22
Last Visited 2015-12-21
 Author| Post time 2015-10-23 02:45:32 | Show all posts

Urgent confirmation required

Reply 4# deaththepuppy

        Yeah g-dungeon popup a lot, but usually i just close it and its ok, now i just couldn\'t go out of the game, even after refreshing
Translate
Floor reply (0)

 selia_black Last edit in 2015-10-23 02:45:32

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2020-7-3 07:13 GMT+8 , Processed in 0.058397 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list