North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

Website League of Angels Support
37007 Threads / 208316 Reply
Search   Favorites  

View: 402| Reply: 21

LoA not working on Internet Explorer?

[Copy link]

71

Threads

604

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
raveology
User
Posts:604
Joined 2016-1-15
Last Visited 2018-05-28
Post time 2017-9-14 01:23:46 | Show all posts |Read mode
LoA not working on Internet Explorer? Reply:21| View:402
When I try to play loa through IE, I get the "
RPGGameAlternative content
please install the latest version of flash"
error even though I have the latest version of flash for IE already installed... And yes, it's allowed to run, I checked some other pages and it works fine there.


 raveology Last edit in 2017-9-14 01:23:46

 Support

Report
Rave ua169
Reply

Use magic Report

6

Threads

3111

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
nγχ
Sr. Player Moderator
Posts:3111
Joined 2015-8-19
Last Visited 2018-05-28
Post time 2017-9-14 01:30:59 | Show all posts
are you able to get in on other browsers.

when this happens i normally just keep refreshing after a while it seems to clear.

nyx
Floor reply (0)

 nγχ Last edit in 2017-9-14 01:30:59

 Support

Report
It's time to let natural selection take effect... remove all warning labels and let nature sort the rest out.
Reply Support Not support

Use magic Report

71

Threads

604

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
raveology
User
Posts:604
Joined 2016-1-15
Last Visited 2018-05-28
 Author| Post time 2017-9-14 01:37:23 | Show all posts
Yes it works on other browsers, it's just that it happens that loa seems to work the best with ie (also I rarely get memory leaks unlike on firefox or chrome)..
Floor reply (0)

 raveology Last edit in 2017-9-14 01:37:23

 Support

Report
Rave ua169
Reply Support Not support

Use magic Report

6

Threads

3111

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
nγχ
Sr. Player Moderator
Posts:3111
Joined 2015-8-19
Last Visited 2018-05-28
Post time 2017-9-14 01:41:52 | Show all posts
hmm... i dont really know what to say hun... Im on a mac and not really tech support.

But let me ask around. I know in some cases resetting the router has worked.

nyx
Floor reply (0)

 nγχ Last edit in 2017-9-14 01:41:52

 Support

Report
It's time to let natural selection take effect... remove all warning labels and let nature sort the rest out.
Reply Support Not support

Use magic Report

71

Threads

604

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
raveology
User
Posts:604
Joined 2016-1-15
Last Visited 2018-05-28
 Author| Post time 2017-9-14 01:47:25 | Show all posts
The thing is that it doesn't work on IE since like May or June (I kind of forgot about that till today), so I doubt resetting the router will help in this case.
Floor reply (0)

 raveology Last edit in 2017-9-14 01:47:25

 Support

Report
Rave ua169
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

80

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
thatdamnpawsworth
User
Posts:80
Joined 2017-2-9
Last Visited 2018-01-06
Post time 2017-9-14 01:53:14 | Show all posts
ie works fine for me,.....  so its not the issue,....
Floor reply (1)
  • working fine on my IE as well. Only had one day this year with log-in issues (outside of server maintenance) and that was the day no-one could log in on any platform or browser
    2017-9-14 01:59  Reply

 thatdamnpawsworth Last edit in 2017-9-14 01:53:14

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

693

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
antifreezeunder0
User
Posts:693
Joined 2015-5-3
Last Visited 2018-05-27
Post time 2017-9-14 02:05:58 | Show all posts
Edited by antifreezeunder0 at 2017-9-14 02:07

Try on IE add or remove gtapage or serverlink from compability view.
Maybe work.
Floor reply (0)

 antifreezeunder0 Last edit in 2017-9-14 02:05:58

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

6

Threads

3111

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
nγχ
Sr. Player Moderator
Posts:3111
Joined 2015-8-19
Last Visited 2018-05-28
Post time 2017-9-14 03:08:46 | Show all posts
Quick question are you also running the latest IE?

nyx
Floor reply (0)

 nγχ Last edit in 2017-9-14 03:08:46

 Support

Report
It's time to let natural selection take effect... remove all warning labels and let nature sort the rest out.
Reply Support Not support

Use magic Report

71

Threads

604

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
raveology
User
Posts:604
Joined 2016-1-15
Last Visited 2018-05-28
 Author| Post time 2017-9-14 04:03:36 | Show all posts
Latest IE for my OS yes.. why? I remember people on XP had a similar problem but it was never mentioned that LoA no longer will work on IE versions older than 11?
Floor reply (0)

 raveology Last edit in 2017-9-14 04:03:36

 Support

Report
Rave ua169
Reply Support Not support

Use magic Report

114

Threads

411

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
vampdragon
User
Posts:411
Joined 2014-7-24
Last Visited 2018-03-17
Post time 2017-9-14 06:40:25 | Show all posts
update your flash player for IE and if you have win 8 or higher this has to be done in win update and you can use the latest internet explorer and this works fastest for me on microsoft edge on win 10
Floor reply (0)

 vampdragon Last edit in 2017-9-14 06:40:25

 Support

Report
Ign: VampDragon Servers: UB60 and Ghostwood(s1395)  Client Url 4 Edge&Chrome
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2018-5-28 13:24 GMT+8 , Processed in 0.059061 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list