North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Support
42049 Threads / 241120 Reply
Search   Favorites  

View: 722| Reply: 5

How do I illuminate Mount Bond Squire Steed After it's evolved?

[Copy link]

66

Threads

506

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
esoterica3
User
Posts:506
Joined 2015-6-28
Last Visited 2021-03-22
Post time 2017-9-17 16:32:43 | Show all posts |Read mode
How do I illuminate Mount Bond Squire Steed Afte Reply:5| View:722
Info in Sig

How do I illuminate Mount Bond Squire Steed After it's evolved?

I've seen others have it, but mine won't illuminate.

I had purchased a Squire steed a bit ago, but didn't help as I already had the evo Majestic (LOA refunded..TY)

So how can I get ths bond illuminated?


Translate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

 esoterica3 Last edit in 2017-9-17 16:32:43

 Support

Report
IGN: Esoterica / Server: UB28 / FB Platform
Reply

Use magic Report

23

Threads

3441

Posts

0

Credits

Team Lead

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
dragonlady
Team Lead
Posts:3441
Joined 2016-3-10
Last Visited 2021-04-14
Post time 2017-9-17 16:42:43 | Show all posts
Örp, mine illuminated even it's evolved, bet you opened that bond to see if you can illuminate it?
If you can't still, need ss of that and from the mount, please?
Translate
Floor reply (0)

 dragonlady Last edit in 2017-9-17 16:42:43

 Support

Report
Reply Support Not support

Use magic Report

17

Threads

956

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
a5ho9999
User
Posts:956
Joined 2016-3-4
Last Visited 2020-12-05
Post time 2017-9-17 16:58:11 | Show all posts
Squire Steed does not have an evolve.
Translate
Floor reply (0)

 a5ho9999 Last edit in 2017-9-17 16:58:11

 Support

Report
Check out my Videos
-A5ho9999
Reply Support Not support

Use magic Report

23

Threads

3441

Posts

0

Credits

Team Lead

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
dragonlady
Team Lead
Posts:3441
Joined 2016-3-10
Last Visited 2021-04-14
Post time 2017-9-17 17:02:02 | Show all posts
Edited by dragonlady at 2017-9-17 17:05

Right you are, I didn't even check, so Esoterica you actually had it before and we took it back,
lol, suggest you get it again

Sorry for being idiot and not checking even when you first reported

Editing, the mount we took back was Majestic Steed, I went back to see how I've messed up, it was this one? http://community.gtarcade.com/fo ... ;extra=#pid16424081
Translate
Floor reply (1)

 dragonlady Last edit in 2017-9-17 17:02:02

 Support

Report
Reply Support Not support

Use magic Report

66

Threads

506

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
esoterica3
User
Posts:506
Joined 2015-6-28
Last Visited 2021-03-22
 Author| Post time 2017-9-17 18:30:48 | Show all posts
Edited by esoterica3 at 2017-9-17 18:47

Squire steed was showing in my inventory and in my mounts as though I had him already... recall the SS from that time

But i'll look again...

Ah, Ok, last time Squire wasnt showing in my mounts at all...even after I bought it Must have been a glithch (imagine that?)

was just an icon in inventory...


So yeah, guess I gotta wait on Nav king again LMAO!

TY!

I still have majestic, they took the squire steed out of inventory
Translate
Floor reply (0)

 esoterica3 Last edit in 2017-9-17 18:30:48

 Support

Report
IGN: Esoterica / Server: UB28 / FB Platform
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

3348

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
silver zero
Jr. Player Moderator
Posts:3348
Joined 2016-12-27
Last Visited 2019-01-06
Post time 2017-9-18 01:15:25 | Show all posts
Wait if you have the Squires steed in your invetory then you can unlock it in Mounts, by searchin for it and clicking on "Glamor" which should be glowing.
Translate
Floor reply (0)

 silver zero Last edit in 2017-9-18 01:15:25

 Support

Report
Required Info: IGN, Server, Platform, Screen Shots & *Transaction ID's for Recharges* Comp Conditions
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2021-4-14 23:57 GMT+8 , Processed in 0.063681 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list