North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
View: 817| Reply: 2

loading screen bug

[Copy link]

1

Threads

1

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
bmwmsix1
User
Posts:1
Joined 2017-9-6
Last Visited 2017-09-17
Post time 2017-9-17 16:53:12 | Show all posts |Read mode
loading screen bug Reply:2| View:817
Hello Support-Team,

Since yesterday i am caught at the first loading screen bug,  it loads but then the screen goes black.. I tried everything, deleted cache, reinstall, used even the  vpn mode but still stuck at the loading screen.

Can you please kick me or end my session on the server ?
Server: EU-113
Name: Bmwmsix
Translate

 bmwmsix1 Last edit in 2017-9-17 16:53:12

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

0

Threads

1

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
10249026837113...
User
Posts:1
Joined 2016-7-23
Last Visited 2019-06-27
Post time 2017-10-13 18:53:42 | Show all posts
Edited by 102490268371138626862@google.com at 2017-10-13 19:05

Hi, same problem here. Start the game... saw the word "loading..." and then black screen. Yesterday I played without any problem. (Played for two weeks)
HTC one m8.  EU server (I dont remember the number)
Translate
Floor reply (1)
  • It works on my tablet. So.. They change the android requeriments? I have android 6 on my phone. But I played the game before without any problem.
    Translate
    2017-10-15 19:41  Reply

 10249026837113... Last edit in 2017-10-13 18:53:42

 Support 3

Report
Default Signature
Reply Support 3 Not support 0

Use magic Report

2

Threads

215

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
fire
Sr. Player Moderator
Posts:215
Joined 2013-11-12
Last Visited 2020-11-19
Post time 2017-9-18 09:52:12 | Show all posts
Can you log in now? This is a known bug that has happened in the past. It should have been fixed though.
Translate
Floor reply (1)

 fire Last edit in 2017-9-18 09:52:12

 Support 1

Report
Reply Support 1 Not support 0

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2021-4-15 19:39 GMT+8 , Processed in 0.053438 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list