North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Bugs
16676 Threads / 76231 Reply
Search   Favorites  

View: 616| Reply: 5

Loading Problem

[Copy link]

7

Threads

23

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
saxson250
User
Posts:23
Joined 2017-10-15
Last Visited 2018-12-14
Post time 2017-10-23 07:28:38 | Show all posts |Read mode
Loading Problem Reply:5| View:616
Hi am having problems opening Stuff here.
IGN: Error
Platform: GTA
Server:ua169
I can't upload pics, it won't let me.
Angel, Unbreakable Bond not loading

Translate

 saxson250 Last edit in 2017-10-23 07:28:38

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

7

Threads

23

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
saxson250
User
Posts:23
Joined 2017-10-15
Last Visited 2018-12-14
 Author| Post time 2017-10-23 07:40:41 | Show all posts
Can't train heroes and upgrade them,not loading fully.
Translate
Floor reply (0)

 saxson250 Last edit in 2017-10-23 07:40:41

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

339

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
yunadalmasca
Jr. Player Moderator
Posts:339
Joined 2017-2-27
Last Visited 2018-01-03
Post time 2017-10-23 08:42:33 | Show all posts
yes the game is being a little testy today and we have already made the devs aware of the issues, if your server was not already brought to their attention, i will let them know it is included with these problems
Translate
Floor reply (4)
  • kuma
    ua210
    gtarcade
    got into game but character screens, training, tycoon, beach all not loading so I cannot complete any of my dailies or compete in tycoon for points. I am trying really hard to get into top 200 but that wont happen now as I cant get any resource...cant do anything really. I have screenshot but both are too big and do not know how to shrink to fit the 1mb limit.
    Translate
    2017-10-23 10:15  Reply
  • any way to fix this in time? im missing alot...all I was able to do was run helper...everything else is not loading...I mean everything. I never seen the game do this before. I am very concerned i will not get my dailies done or collect any of my hot events at all....
    Translate
    2017-10-23 10:18  Reply
  • missed dailies 2017-10-22 missed beach, tycoon, many others. please help. theres no way for me to get close to top 200 now without massive recharge. this is not very fair to happen during so many important item events...I have screenshots...cant upload them here as you have a 1mb size limit.
    Translate
    2017-10-23 21:13  Reply
  • Character screen is finally loading again. thank you. will test further to make sure all is fine. I am very curious why this happened and why for so long? Will there be any comp for the losses incurred during all the events and my inability to complete my devotions/dailies? I can also clearly see across many threads this was not exactly a singular issue. PLus now im almost out of top 500 in tycoon. I wont even come close to top 200 and the supremacy certificate and I am not recharging now...too late and already missed prism event. Game is getting glitchy these days. hope this is not a sign of things to come with this game...I have been here a long time and would hate to see this game turn into another deadbeat mmorpg like the last one I quit before joining here. The AE glitch was bad enough and now this outage of sorts...whatever it was...makes it really hard to justify spending my hard earned money when things fail and cost me all my efforts, dont you think? This tycoon is over for me
    Translate
    2017-10-23 21:31  Reply

 yunadalmasca Last edit in 2017-10-23 08:42:33

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

3

Threads

21

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
kumahall1
User
Posts:21
Joined 2015-12-26
Last Visited 2018-10-19
Post time 2017-10-23 08:49:05 | Show all posts
Edited by kumahall1 at 2017-10-23 08:54

Kuma
ua210
gtarcade

I cannot get in game. here is a pic of the loading screen. everytime i refresh it hangs at this exact screen at 55%, Apparently my file wont upload. it is 24000 bytes too large. where can i post this SS?
Translate
Floor reply (0)

 kumahall1 Last edit in 2017-10-23 08:49:05

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

3348

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
silver zero
Jr. Player Moderator
Posts:3348
Joined 2016-12-27
Last Visited 2019-01-06
Post time 2017-10-24 01:46:01 | Show all posts
Kuma we dont get notified when you use floor/quick replies, so in the future use a normal reply that way we will see you provided more info. And thanks for letting us know that your issue is fixed.
Translate
Floor reply (0)

 silver zero Last edit in 2017-10-24 01:46:01

 Support

Report
Required Info: IGN, Server, Platform, Screen Shots & *Transaction ID's for Recharges* Comp Conditions
Reply Support Not support

Use magic Report

3

Threads

21

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
kumahall1
User
Posts:21
Joined 2015-12-26
Last Visited 2018-10-19
Post time 2017-10-25 00:43:50 | Show all posts
TY silver. I am still new to forum and trying to figure out how it all works.
Translate
Floor reply (0)

 kumahall1 Last edit in 2017-10-25 00:43:50

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2021-4-11 23:30 GMT+8 , Processed in 0.060554 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list