North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Support
42051 Threads / 241126 Reply
Search   Favorites  

View: 321| Reply: 3

Stamina doesn't count in Elemental Zone

[Copy link]

23

Threads

82

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
flamingqueen
User
Posts:82
Joined 2016-11-24
Last Visited 2020-01-01
Post time 2017-11-9 18:00:41 | Show all posts |Read mode
Stamina doesn't count in Elemental Zone Reply:3| View:321
Hello  iwas doing my daily stuff in game and i noticed that when i attack a monster the stamina doesn't count. It just stays the same. i try hitting a few different monsters  and then i get a message ,, Log failed. Please refresh browser". I tried several times but still the same.
IGN:Carmit
Platform:Facebook
Server: UA 270
Translate

 flamingqueen Last edit in 2017-11-9 18:00:41

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

23

Threads

3441

Posts

0

Credits

Team Lead

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
dragonlady
Team Lead
Posts:3441
Joined 2016-3-10
Last Visited 2021-04-21
Post time 2017-11-9 18:28:23 | Show all posts
Hi Carmit, I'm not sure what your issue there is, could you give us a ss? Is it the stamina not reducing? Would hardly call that a problem? Or you can't hit any mobs in EZ anymore?
Translate
Floor reply (0)

 dragonlady Last edit in 2017-11-9 18:28:23

 Support

Report
Reply Support Not support

Use magic Report

23

Threads

82

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
flamingqueen
User
Posts:82
Joined 2016-11-24
Last Visited 2020-01-01
 Author| Post time 2017-11-9 20:40:23 | Show all posts
Hey Dragon Lady, the stamina doesn't reduce, yes. Plus the monster kills do not count either. I will try to get a SS if possible.
Translate
Floor reply (1)
  • Okay i just tried again few hours later and it worked just fine. No idea why it happened this morning. Sorry for clogging your support list lol.
    Translate
    2017-11-9 20:43  Reply

 flamingqueen Last edit in 2017-11-9 20:40:23

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

8

Threads

3160

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
redsneakers
Sr. Player Moderator
Posts:3160
Joined 2016-1-28
Last Visited 2021-03-31
Post time 2017-11-9 22:21:27 | Show all posts
Good to know it's working now.
Translate
Floor reply (0)

 redsneakers Last edit in 2017-11-9 22:21:27

 Support

Report
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2021-4-22 07:45 GMT+8 , Processed in 0.051658 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list