North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
View: 349| Reply: 2

Tracing account but not traced, im binding from guest to fb account

[Copy link]

1

Threads

1

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
midnight017
User
Posts:1
Joined 2018-11-9
Last Visited 2018-11-09
Post time 2018-11-9 16:38:12 | Show all posts |Read mode
Tracing account but not traced, im binding from Reply:2| View:349
Good day! Helping my guild member in his problem, he play guest before and bound to fb, due to bug update he uninstall the game and after he finished download it,his account was not there, tracing method is not working, pleased fix it. Its been 6 days sinced he log in and now hoping to retrieved it.
Translate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

 midnight017 Last edit in 2018-11-9 16:38:12

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

3

Threads

1274

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
scyth
Sr. Player Moderator
Posts:1274
Joined 2016-1-29
Last Visited 2021-03-11
Post time 2018-11-11 04:16:47 | Show all posts
Dear midnight017,

Thank you for contacting us,

Here are a few troubleshooting steps on lost account:

First, determine what kind of account you are trying to recover.
For gtarcade account click ""forget password?"" on login interface to change your password if you don't remember it.

For guest account, first sign out, then try clicking ""login as Guest"" button on the login interface, make sure you use the same device for registration.

For Google/FB/Twitter/IOS game center account first sign out, then login again with your original login method.
If after login you dont immediately see your old character, dont panic, click back out from character creation screen, tap ""switch server""and use ""All characters"" option in all three regions(EU, US and Asia) to see if your character is there.

If the problem still exists please file a ticket to support with the character & server name, and details regarding this issue so we can look into this.
Our sincere apology for your inconvenience.

https://support.gtarcade.com/search?gid=332

Regard
EOC Mod Slayer
Translate
Floor reply (0)

 scyth Last edit in 2018-11-11 04:16:47

 Support

Report
Reply Support Not support

Use magic Report

4

Threads

9

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
mikeflym
User
Posts:9
Joined 2018-11-9
Last Visited 2019-02-11
Post time 2018-11-11 14:21:19 | Show all posts
how to unbind account ing GTA...i can't top up co'z i cant find my account its always says your account is bind in GTA...how to find it...so confusing daym...
Translate
Floor reply (0)

 mikeflym Last edit in 2018-11-11 14:21:19

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2021-4-24 00:43 GMT+8 , Processed in 0.056160 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list