North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
View: 914| Reply: 12

New features added

[Copy link]

178

Threads

436

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
slifer the sky...
User
Posts:436
Joined 2018-11-25
Last Visited 2021-01-13
Post time 2019-2-26 18:55:08 | Show all posts |Read mode
New features added Reply:12| View:914
can some clarify exactly what was suppose to have been added as some of the features i cant find and the new feature for costumes i cant locate what so ever
Translate

 slifer the sky... Last edit in 2019-2-26 18:55:08

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

23

Threads

281

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
onyxsablet
User
Posts:281
Joined 2018-12-21
Last Visited 2019-03-06
Post time 2019-2-26 19:11:33 | Show all posts
Well ... I found the War Elephant mount morph ...  They named it a Tuskadon.



Costume fragments can now be dismantled ...





Translate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Floor reply (0)

 onyxsablet Last edit in 2019-2-26 19:11:33

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

23

Threads

281

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
onyxsablet
User
Posts:281
Joined 2018-12-21
Last Visited 2019-03-06
Post time 2019-2-26 19:47:09 | Show all posts
Also ... I'll bet anybody who maxed out their sprites at 5 stars and then decided to dismantle all their extra fragments to improve their illusion armor is busy kicking themselves right in the pooper right about now ... lol!
Translate
Floor reply (0)

 onyxsablet Last edit in 2019-2-26 19:47:09

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

178

Threads

436

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
slifer the sky...
User
Posts:436
Joined 2018-11-25
Last Visited 2021-01-13
 Author| Post time 2019-2-27 03:10:57 | Show all posts
Edited by slifer the sky dragon at 2019-2-27 03:18

Wouldn’t surprise me tbh. Lucky i never hit 5 stars on any sprite as of yet.

Also i have fragments but it wont allow me to use them towards wardrobe level. How exactly do i use them for exp towards it?

Do they need to be unlocked fragments as the ones i have stored i can use even after putting them in my inventory
Translate
Floor reply (0)

 slifer the sky... Last edit in 2019-2-27 03:10:57

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

1063

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
laka khan
Jr. Player Moderator
Posts:1063
Joined 2018-8-20
Last Visited 2020-10-21
Post time 2019-2-27 03:55:27 | Show all posts
Dear slifer,

Thank you for contacting us,
First of all Onyxsablet Thank's A lot for the explaining the newly added feature.
Slifer, You just put all the costume fragments pieces into your inventory, Then click on your character screen, select costume tab, then click on wardrobe, it will open up a window with the fragments to select for dismantle, below it will show you the amount of experience player will get by dismantling the selected fragments.

If by chance you are getting an error, then kindly please take screenshot of the fragments you have, as well as the error you get, and reply to me here with those screenshot,
I will forward the issue to our development team.

Regards,
EOC Mod Laka khan
Translate
Floor reply (0)

 laka khan Last edit in 2019-2-27 03:55:27

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

178

Threads

436

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
slifer the sky...
User
Posts:436
Joined 2018-11-25
Last Visited 2021-01-13
 Author| Post time 2019-2-27 04:01:07 | Show all posts
These are the fragments i have in my inventory. It keeps saying i have no costumes that i can dismantle even though i have the fragments in my screenshot
Translate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Floor reply (0)

 slifer the sky... Last edit in 2019-2-27 04:01:07

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

1063

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
laka khan
Jr. Player Moderator
Posts:1063
Joined 2018-8-20
Last Visited 2020-10-21
Post time 2019-2-27 04:19:27 | Show all posts
Dear slifer,

Thank you for contacting us,
Can you please provide me the screenshot of error message you receive.
Also please your ingame name as well as the server no with region.

Regards,
EOC Mod Laka khan
Translate
Floor reply (0)

 laka khan Last edit in 2019-2-27 04:19:27

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

178

Threads

436

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
slifer the sky...
User
Posts:436
Joined 2018-11-25
Last Visited 2021-01-13
 Author| Post time 2019-2-27 04:42:27 | Show all posts
Ingame name: Slifer
Server: S389

Will provide full server also just incase you do need it

Full server: CET-S389
Translate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Floor reply (0)

 slifer the sky... Last edit in 2019-2-27 04:42:27

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

1063

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
laka khan
Jr. Player Moderator
Posts:1063
Joined 2018-8-20
Last Visited 2020-10-21
Post time 2019-2-27 05:18:05 | Show all posts
Dear Slifer,

Thank you for contacting us,
We have forwarded the issue to our development team.
Yes we always need region as well along with server #.

Regards,
EOC Mod Laka khan
Translate
Floor reply (0)

 laka khan Last edit in 2019-2-27 05:18:05

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

8

Threads

151

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
tilt
User
Posts:151
Joined 2016-4-15
Last Visited 2020-12-21
Post time 2019-2-27 05:38:07 | Show all posts
@laka khan: dismantling costume fragments works only with costumes which are already at max stars.
All other which arent at max stars cant be dismantle.
Translate
Floor reply (0)

 tilt Last edit in 2019-2-27 05:38:07

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2021-1-19 04:58 GMT+8 , Processed in 0.063569 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list