North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
View: 341| Reply: 2

Gildenname^^

[Copy link]

2

Threads

2

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
jexsa02
User
Posts:2
Joined 2018-10-12
Last Visited 2019-08-15
Post time 2019-3-13 04:16:12 | Show all posts |Read mode
Gildenname^^ Reply:2| View:341
Moin, kann mir jemand sagen ob bzw wie man Gildenname ändert?
Danke schön
Translate

 jexsa02 Last edit in 2019-3-13 04:16:12

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

3

Threads

100

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
konoyaro
User
Posts:100
Joined 2018-10-31
Last Visited 2019-06-04
Post time 2019-3-13 05:43:17 | Show all posts
Most of the time you will get faster response if you use English even if it is translated with google. I will copy paste mods answer from past topic.

'1) Open the Guild menu
2) Click on Info
3) At the top left next to the guild name, there will be a pencil icon. If the Guild Leader clicks on this pencil icon, they can change the guild name. This operation will cost diamonds.

I hope this helps.

Respectfully,
EOC Mod Zett
'

Translated :

'1) Öffne das Gildenmenü
2) Klicken Sie auf Info
3) Oben links neben dem Namen der Gilde wird ein Stiftsymbol angezeigt. Wenn der Gildenanführer auf dieses Stiftsymbol klickt, kann er den Gildennamen ändern. Dieser Vorgang kostet Diamanten.

Ich hoffe das hilft.

Respektvoll,
EOC Mod Zett'
Translate
Floor reply (1)
  • Hallo, danke für die Antwort! Bei mir steht da nur bearbeiten womit ich nur Bannerstil und Bannermuster ändern kann! Neben Gildenname ist da kein Stiftsymbol
    Hello, thanks for the answer! With me, there's only editing with which I can only change banner style and banner patterns! In addition to guild name, there is no pen symbol
    Translate
    2019-3-13 06:47  Reply

 konoyaro Last edit in 2019-3-13 05:43:17

 Support 1

Report
Default Signature
Reply Support 1 Not support 0

Use magic Report

0

Threads

1002

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
↜wind↝
Sr. Player Moderator
Posts:1002
Joined 2019-1-16
Last Visited 2021-01-12
Post time 2019-3-13 20:02:02 | Show all posts
Greetings everyone

Thank you for asking jexsa but unfortunately, there are no ways to change your Guild name in LOA3.
Maybe we'll get the Rename Guild Card in the future, but for now, you are stuck with the first Guild name.

@KONOYARO, you have mixed the games and you have given him info about the Era of Celestials game and not LOA3.
But thanks for trying to help

I hope this subject is more clear now
Have fun playing!

LOA3 Junior Mod Wind
Translate
Floor reply (2)

 ↜wind↝ Last edit in 2019-3-13 20:02:02

 Support

Report
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2021-1-22 23:40 GMT+8 , Processed in 0.051352 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list