North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Support
41958 Threads / 240644 Reply
Search   Favorites  

View: 682| Reply: 16

can not log in

[Copy link]

3

Threads

11

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
richard faas
User
Posts:11
Joined 2015-12-9
Last Visited 2020-10-13
Post time 2019-3-14 00:35:37 | Show all posts |Read mode
can not log in Reply:16| View:682
Natasha, S1409 (scarstone)

cannot log in, screenshot provided (tried Chrome, Edge, Gtarcade desktop, and puffin browser)


Translate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

 richard faas Last edit in 2019-3-14 00:35:37

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

3

Threads

13

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
rpfaas
User
Posts:13
Joined 2015-1-5
Last Visited 2020-05-25
Post time 2019-3-14 00:43:25 | Show all posts
can't even login to the site now... this is still Natasha, S1409 (scarstone), wanted to add i'm on Facebook platform, and it looks like it's an issue involving all Facebook games...
Translate
Floor reply (0)

 rpfaas Last edit in 2019-3-14 00:43:25

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

3817

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
elfmaiden
Jr. Player Moderator
Posts:3817
Joined 2017-11-20
Last Visited 2021-01-18
Post time 2019-3-14 00:52:13 | Show all posts
Edited by elfmaiden at 2019-3-14 00:57

Yeah, Looks like Facebook is broken.

One mod was able to get in from the client, and I'm able to get in by bypassing the FB columns

Here's the instructions:

LINK FOR FB PLAYERS WITH NO ADDS

There is also something else you could do. Being a FB player you always have the Adds and that slows you down as well. I will give you an example of how to get rid of those adds and extra lag with a random server number and you will have to follow the same pattern but make sure you add the details of your server (the initial server you play, not the merged one)

I am going to use for Example Klishnu(S85)-GMT
1. Open a new tab WHILE YOU ARE LOGGED IN THE GAME (or your facebook)  and access this link (remember to edit for your own server) :


So if you are server s131, your link should look like: https://s131-angel.gtarcade.com/

2. Open a new tab WHILE YOU ARE LOGGED IN THE GAME (your facebook)  and access this link (remember to edit for your own server) :
In here you have 2 things to change:


a. 39005900000085 - this is the ID for the server you want to access , so you see at the end of the c.o.d.e 0085? That means s85, if you are s131 then you'll have at the end of that c.o.d.e 0131

b. name=Klishnu(S85)-GMT - that represents the name of your server , as shown in the Server List. So for s131 you will have to insert CrimsonWarrior(s131)

I hope I make sense in here and you are able to use any of those links, it really does help and works much faster than having all the adds from Facebook. (once opened one of those links, you can close the other page where you have your acc with FB opened)


Translate
Floor reply (2)
  • thats nice, "WHILE YOU ARE LOGGED IN THE GAME"...
    that's the problem we can't login to the game so even if the info you wanted to give was actually in your message, it still won't work.
    Translate
    2019-3-14 00:58  Reply
  • Tried both, neither worked. Bethsheba, ub96
    Translate
    2019-3-14 02:51  Reply

 elfmaiden Last edit in 2019-3-14 00:52:13

 Support

Report
Required Info: IGN, Server, Platform, Screen Shots & Transaction ID's for Recharges
Reply Support Not support

Use magic Report

64

Threads

227

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
hrusli730
User
Posts:227
Joined 2016-12-25
Last Visited 2021-01-22
Post time 2019-3-14 00:54:50 | Show all posts
Edited by hrusli730 at 2019-3-14 01:01

I have the same problem. What is the instruction? The instruction doesn't work.
Translate
Floor reply (2)

 hrusli730 Last edit in 2019-3-14 00:54:50

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

2

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
ex-terminator_...
User
Posts:2
Joined 2019-3-14
Last Visited 2019-03-14
Post time 2019-3-14 00:55:23 | Show all posts
Getting same message...Missing my DW right now...

What instructions we need to do ? Cant see it?
Translate
Floor reply (0)

 ex-terminator_... Last edit in 2019-3-14 00:55:23

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

3817

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
elfmaiden
Jr. Player Moderator
Posts:3817
Joined 2017-11-20
Last Visited 2021-01-18
Post time 2019-3-14 00:57:57 | Show all posts
Sorry, there was banned words in the instructions and the link to them...fixed now... Hope that helps
Translate
Floor reply (1)
  • well, considering we'd need to be logged into the game to do it, NO.
    cos we can't login to the game.
    thats the problem i reported. not being able to login to the game
    Translate
    2019-3-14 01:02  Reply

 elfmaiden Last edit in 2019-3-14 00:57:57

 Support

Report
Required Info: IGN, Server, Platform, Screen Shots & Transaction ID's for Recharges
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

2

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
ex-terminator_...
User
Posts:2
Joined 2019-3-14
Last Visited 2019-03-14
Post time 2019-3-14 01:06:56 | Show all posts
Its not working...Its having problem with a fault in the system to open the request
Translate
Floor reply (0)

 ex-terminator_... Last edit in 2019-3-14 01:06:56

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

3817

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
elfmaiden
Jr. Player Moderator
Posts:3817
Joined 2017-11-20
Last Visited 2021-01-18
Post time 2019-3-14 01:10:28 | Show all posts
Well, GTA/LOA can't do anything about it.

You can try the instructions above, if you've had the link bookmarked somewhere, or previously opened in a browser.

Or you can see if the client can work for you.

But unfortunately, we have no control over facebook and their website.
Translate
Floor reply (5)
  • yea, it's not your fault i know that.
    i also know i can't go to Facebook and ask them for compensation.
    but i'm still missing out on 800.000 tycoon points, all the rewards from "daily tycoon points", 8 billion gold, and finally my position in this Tycoon event will suffer.
    i think i have earned the right no NOT be happy about this.
    Translate
    2019-3-14 01:18  Reply
  • All FB users have this problem! On IE i came in on alt account...So hope problem is solved fast...
    Translate
    2019-3-14 01:23  Reply
  • i'm not able to connect on too missed 30 minute of dw arround 600 000pts
    Translate
    2019-3-14 01:35  Reply
  • tinkerbell.loa 

    Sr. Player Moderator

    #49
    Translate
    2019-3-14 16:27  Reply
  • Ωsiris 

    Jr. Player Moderator

    Found!       
    Translate
    2019-3-14 20:30  Reply

 elfmaiden Last edit in 2019-3-14 01:10:28

 Support

Report
Required Info: IGN, Server, Platform, Screen Shots & Transaction ID's for Recharges
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

2760

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
bofu
Jr. Player Moderator
Posts:2760
Joined 2016-1-26
Last Visited 2020-12-06
Post time 2019-3-14 01:34:46 | Show all posts
I can log in on GTArcade account, I can log in my alt on FB account using chrome (direct link to game saved). What I can't do right now is log in my main via facebook or my other alt using quick-login on IE or Edge.

So it seems to be a mix of facebook being down for maintenance on specific browsers?
Translate
Floor reply (0)

 bofu Last edit in 2019-3-14 01:34:46

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

3817

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
elfmaiden
Jr. Player Moderator
Posts:3817
Joined 2017-11-20
Last Visited 2021-01-18
Post time 2019-3-14 01:41:38 | Show all posts
I'm able to get in on the direct link (instructions above) as well, but seems only with ones that already were set that way.

Client is working for several ppl as well, but the facebook outage is a global thing. All over the internet already.
Translate
Floor reply (1)
  • bofu 

    Jr. Player Moderator

    yep. hopefully wont be down for too much longer but we have to rely on facebook for a quick fix. I remember just over a year ago it was down for like 18 hours which meant a lost day, but such occasions are rare. Its already been about an hour which is longer than usual. looks like they got hac.ked
    Translate
    2019-3-14 01:45  Reply

 elfmaiden Last edit in 2019-3-14 01:41:38

 Support

Report
Required Info: IGN, Server, Platform, Screen Shots & Transaction ID's for Recharges
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2021-1-22 16:36 GMT+8 , Processed in 0.058838 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list