North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels II Support
10016 Threads / 42799 Reply
Search   Favorites  

View: 664| Reply: 5

Unable to play using GTArcade Desktop client version 1.4

[Copy link]

1

Threads

8

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
annelise
User
Posts:8
Joined 2016-10-14
Last Visited 2020-06-13
Post time 2019-3-14 22:00:44 | Show all posts |Read mode
Unable to play using GTArcade Desktop client ver Reply:5| View:664
Hey,

I cannot play anymore, the game won't load after a re-installation, also my tickets are not looked into, I have attached the image here.
Suppor tis not answering emails either so I guess I am stuck.

Please fis your desktop client. The beta version did not let me play my facebook account, only the GTArcade account although I had no issues until yesterday.

I had to uninstall the beta, reinstall vesion 1.4 and now the game does not load after I choose the account.

You are basically refusing my money )))) Each day I am locked out is a day I cannot recharge ;)
Translate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

 annelise Last edit in 2019-3-14 22:00:44

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

1

Threads

1464

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
r0wan
Sr. Player Moderator
Posts:1464
Joined 2016-10-2
Last Visited 2021-01-15
Post time 2019-3-15 10:14:48 | Show all posts
Hi there,

As the Devs no longer gives support to older version of client it will be best for you to download the latest version of clients. The new client will also give you added benefits like earning gpoints where you can exchange in gcoin shops.

regards,

R0wan
Sr. Moderator
Translate
Floor reply (4)
  • I have the latest version and cannot connect either.  It worked once earlier, but is not working again now.
    Translate
    2019-3-15 10:26  Reply
  • r0wan 

    Sr. Player Moderator

    Hi,

    Are you using FB login to the game? We have had issues with players using FB login and we urge them for now to play via the fb gameroom till FB resolve there issue. Please dont forget provide me your IGN and server
    Translate
    2019-3-15 10:34  Reply
  • Server:
    S1853-Blankestijn-EST

    DDaisyP

    i have reinstal and still can't play LOA
    Translate
    2019-3-15 11:10  Reply
  • i have the latest client O.o still not working
    Translate
    2019-3-16 00:30  Reply

 r0wan Last edit in 2019-3-15 10:14:48

 Support

Report
Reply Support Not support

Use magic Report

9

Threads

23

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
bouh
User
Posts:23
Joined 2015-4-12
Last Visited 2020-01-24
Post time 2019-3-15 12:53:02 | Show all posts
Fan S2. same here can't log on loa2 with client since yesterday( worked a few hours and coudln't again at reset when i refreshed). I don't have any problem on loa3 though.
Translate
Floor reply (0)

 bouh Last edit in 2019-3-15 12:53:02

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

31

Threads

64

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
juels71
User
Posts:64
Joined 2016-2-6
Last Visited 2020-04-18
Post time 2019-3-15 13:27:37 | Show all posts
Edited by juels71@hotmail.com at 2019-3-15 13:30

i am having an issue with the desktop mini client also it won't play any of the games and I was playing yesterday on it so what went wrong overnight ????

i updated it and still cant play LoA2 i can play LoA3 on it  so its an issue your end with LoA2 ???

Translate
Floor reply (0)

 juels71 Last edit in 2019-3-15 13:27:37

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

1

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
spending_time
User
Posts:1
Joined 2016-1-7
Last Visited 2020-11-29
Post time 2019-3-15 14:52:54 | Show all posts
I am also having the same issue with logging into LoA2. I wasn't able to log into game at all until I used chrome.

I uninstalled and re-installed the desktop client, still not working. I can enter LoA and LoA3 with it, but LoA2 is not playable. It doesn't allow me to select a server nor is the "play now" button usable.

I finally tried the browser - I had to log into LoA (original) then switch to LoA2 after I was logged into GTarcade website since you can't log directly onto LoA2. So the issue probably is not the client (as mentioned above) but the connection to the game servers/log in that is the issue, otherwise we could connect via website easily instead of hopping all over as a run around.

I was very surprised that my tickets were taken care of, I thank you for that. I missed a day playing but I'm sure your fixing the issues as quickly as you can since time lost is business lost.
Translate
Floor reply (0)

 spending_time Last edit in 2019-3-15 14:52:54

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

31

Threads

64

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
juels71
User
Posts:64
Joined 2016-2-6
Last Visited 2020-04-18
Post time 2019-3-16 15:12:49 | Show all posts
  tyvm to the devs for all their hard work to fix the mini client to play LoA2 ty ty ty
Translate
Floor reply (0)

 juels71 Last edit in 2019-3-16 15:12:49

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2021-1-24 20:04 GMT+8 , Processed in 0.065259 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list