North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
View: 112| Reply: 15

100% Loading Screen Problem

[Copy link]

1

Threads

3

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
thsociopath
User
Posts:3
Joined 2019-11-2
Last Visited 2019-11-15
Post time 2019-11-3 23:35:16 | Show all posts |Read mode
100% Loading Screen Problem Reply:15| View:112
Edited by thsociopath@gmail.com at 2019-11-3 23:37

I tried to play the game on 3 different devices, but I can't play Game Of Thronesi Pc. I've Tried Many Methods. I've searched all the topics and forums, but still no solution. Can you help me ?
Translate

 thsociopath Last edit in 2019-11-3 23:35:16

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

0

Threads

1195

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
skelheaton
Jr. Player Moderator
Posts:1195
Joined 2019-5-16
Last Visited 2019-11-16
Post time 2019-11-4 15:44:19 | Show all posts
Dear Lord Socio,

Could you please give us a bit more information on the procedure you actually followed in order to try and play the game? This seems very unlikely that you are unable to play.

May I have your in game name and kingdom number too?

Regards
Translate
Floor reply (1)
  • My Kingdom Number: 91, Game Name : Sociopath
    I just started the game. I want to play the game from the computer, not from the browser.
    First I downloaded GTracede Game Client. I logged in to my account and installed Game Of Thrones on my computer. I clicked the Play Now button to play the latest game. Game Screen Opened And Started Loading. 100% Loading left and the game did not open. I waited a long time, but Hayla did not improve. Then I reviewed the browser support and forums. I researched the topics one by one and tried the solutions there. Result Bad, Problem Not Corrected. I thought the problem was on the computer and I tried the game on 3 different computers. But I still could not enter the game. 3 Same Problem on Different Computers. There are 64 Bit Operating System on 3 different computers. Windows 10 And Windos 7 Computers. 2 Computer Monster Brand Leptob. Graphics Cards And Other Especially Highly High.
    Translate
    2019-11-4 17:02  Reply

 skelheaton Last edit in 2019-11-4 15:44:19

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

1

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
halil.cam.463
User
Posts:1
Joined 2019-11-5
Last Visited 2019-11-13
Post time 2019-11-6 20:30:53 | Show all posts
Edited by halil.cam.463@gmail.com at 2019-11-6 20:32

I have the same problem. Loading screen stuck   at %100. I've tried many things to fix it but none of them works.
Translate
Floor reply (0)

 halil.cam.463 Last edit in 2019-11-6 20:30:53

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

2

Threads

8

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
chuky2621
User
Posts:8
Joined 2019-6-24
Last Visited 2019-11-16
Post time 2019-11-6 20:34:40 | Show all posts
Aynı problem bendede var ne yaptıysam olmuyor %100 takılıyor. gerekli destek biletlerini attım ama cevap yok sanırım uygulama çok dandik.. Mecbur tarayıcadan girmeye devam.
Translate
Floor reply (0)

 chuky2621 Last edit in 2019-11-6 20:34:40

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

5

Threads

7

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
nomadic_stone
User
Posts:7
Joined 2019-5-27
Last Visited 2019-11-11
Post time 2019-11-7 04:39:46 | Show all posts
Ok, so, with this issue in the past. I would DELETE the desktop version then do a fresh install. Now, unfortunately,  this isn't working today. Not even in the browser, using Chrome or Firefox.
Translate
Floor reply (0)

 nomadic_stone Last edit in 2019-11-7 04:39:46

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

1

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
puscasmircea19...
User
Posts:1
Joined 2019-7-2
Last Visited 2019-11-08
Post time 2019-11-7 06:32:23 | Show all posts
I am having the same problem. Game is loading to 100% then nothing happens. The flame keeps moving so it's not stuck, but no matter how long you wait, the game won't start.
Translate
Floor reply (1)

 puscasmircea19... Last edit in 2019-11-7 06:32:23

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

1195

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
skelheaton
Jr. Player Moderator
Posts:1195
Joined 2019-5-16
Last Visited 2019-11-16
Post time 2019-11-7 14:59:14 | Show all posts
Edited by skelheaton at 2019-11-7 16:30

Dear Lords,

As per usual, for every single one of you that have made a request to get help on the loading screen issue, 100% issue, I do need to have your In game name and your Kingdom # please.


The next step will be for you all to reach my private inbox on the forum and forward me your game logs so I can forward them to the developers. This is how they should be able to fix your issue.
If you need help for this, I will give the explanation on how to find them.


Regards
Translate
Floor reply (0)

 skelheaton Last edit in 2019-11-7 14:59:14

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

2

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
abzhd4ljn99oj1...
User
Posts:2
Joined 2019-3-29
Last Visited 2019-11-08
Post time 2019-11-8 09:06:54 | Show all posts
SAme problem tonight..game will not open..don't even see third load screen..all black
Translate
Floor reply (0)

 abzhd4ljn99oj1... Last edit in 2019-11-8 09:06:54

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

502

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
pastdark
Jr. Player Moderator
Posts:502
Joined 2019-7-25
Last Visited 2019-11-16
Post time 2019-11-8 09:59:55 | Show all posts
Dear player,

Please create a support thread describing your issue as well as leaving your ingame name and Kingdom#.
Translate
Floor reply (0)

 pastdark Last edit in 2019-11-8 09:59:55

 Support

Report
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

3

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
alex_ma
User
Posts:3
Joined 2019-7-23
Last Visited 2019-11-15
Post time 2019-11-8 13:47:55 | Show all posts
Same here, the problem exists at least since yesterday.

Kingdom K56, Mulonaris
Translate
Floor reply (0)

 alex_ma Last edit in 2019-11-8 13:47:55

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2019-11-17 05:12 GMT+8 , Processed in 0.072280 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list