North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Bugs
16754 Threads / 76582 Reply
Search   Favorites  

View: 616| Reply: 1

Witcher Staff Glitch

[Copy link]

3

Threads

38

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
abzpmfllq9tmg0...
User
Posts:38
Joined 2016-11-12
Last Visited 2021-05-05
Post time 2019-12-28 23:20:37 | Show all posts |Read mode
Witcher Staff Glitch Reply:1| View:616
Edited by abzpmfllq9tmg0df@facebook.com at 2019-12-28 23:22

Hi I recharged yesterday so I would have enough snow globes for Witcher Staff. I did the exchange 5 times.
Today when I went to synth it says I only have 10 Shards. I don't have the snow globes that I spent
yesterday on the shards anymore because the game took it, and it won't let me do the exchange again.

Please help me with this glitch. I spent a lot of stamina and did a recharge just to get this.

Platform: FB
Server: UC37
Name:  Shelly


Translate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

 abzpmfllq9tmg0... Last edit in 2019-12-28 23:20:37

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

9

Threads

2105

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
mistraven
Sr. Player Moderator
Posts:2105
Joined 2019-10-17
Last Visited 2022-08-07
Post time 2019-12-29 01:06:54 | Show all posts
Hello  Shelly, as your screenshot from Christmas exchange is showing, you still have swaps left  so please keep swapping till the button is no longer lit then check again if you can synth the amulet
Translate
Floor reply (1)
  • yes there are swaps left but I did all 5 of the swaps yesterday.  It says I don't have enough snowman globes now. Normally I wouldn't post this issue but there is no way to get snow enough globes from elemental zone and from hot events. I had 63 snow globes from spending diamonds for stamina in Elemental zone and I had snow globes from recharging. The game took them when I did the trade. This is a glitch. If the game didn't take all of my snowman globes for the Shards yesterday I wouldn't be posting about this.  Please help me resolve this issue.
    Translate
    2019-12-29 01:48  Reply

 mistraven Last edit in 2019-12-29 01:06:54

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2022-8-11 12:40 GMT+8 , Processed in 0.068622 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list