North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website Game of Thrones Win... Support
2394 Threads / 11491 Reply
Search   Favorites  

View: 188| Reply: 3

Firefox stopps at 99%

[Copy link]

3

Threads

19

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
mattrox
User
Posts:19
Joined 2019-4-21
Last Visited 2020-07-18
Post time 2020-1-15 21:02:36 | Show all posts |Read mode
Firefox stopps at 99% Reply:3| View:188
Edited by mattrox at 2020-1-16 00:48

Nice update,
now i can´t log in anymore with Firefox. It gets stuck at 99%.
I tried to clear the cache 3 times already, allowing popup windows for GTacarde and whatever...no success at all.
Any solutions? And don´t say i should install the App - it´s totally bugged for me, pretty much unplayable.

Update:  This issue was just happening with the Firefox 64Bit version - the 32Bit one worked well, but kept crashing after some minutes. I smell a memory leak caused by the code.
I can´t use Chrome for my main, since i´m loading my alt into this browser already, lol.
So, if anyone experienced this issue also, reinstall Firefox 64-Bit, but make sure to backup your bookmarks before you do it, if you haven´t done this on your Firefox account already.
It seems like i fixed it with this fresh install, but who knows...maybe the same issue happens once the cache fills up again.
The best soulution would be, to fix the Desktop App finally, it´s up since almost a year or even longer and still don´t work on the most systems - to be honest, on not even one of my comps with different systems (Win7 AMD and Intel, Win10 AMD, all at least 8 gb RAM).



Translate

 mattrox Last edit in 2020-1-15 21:02:36

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

0

Threads

4

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
bestark
User
Posts:4
Joined 2019-6-11
Last Visited 2021-03-17
Post time 2020-1-15 21:32:17 | Show all posts
Edited by bestark at 2020-1-15 21:34

Firefox problems for me - on different PC as well. It seems the game is not loading, after a short time is goes to 12% and i got the following message: It seems that something went wrong, please refresh and try ........

same problems with the cliqz browser - deleted the cache and all cookies - nothing let the game start.....

Firefox Version: 72.0.1 64 bit

Translate
Floor reply (0)

 bestark Last edit in 2020-1-15 21:32:17

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

2264

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
babyphd
Sr. Player Moderator
Posts:2264
Joined 2019-5-18
Last Visited 2022-08-11
Post time 2020-1-15 23:57:58 | Show all posts
Could you try to play from Chrome please
Translate
Floor reply (0)

 babyphd Last edit in 2020-1-15 23:57:58

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

2

Threads

26

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
nicki-strauss
User
Posts:26
Joined 2019-6-17
Last Visited 2020-07-07
Post time 2020-1-17 01:06:04 | Show all posts
Das mit dem Fehler-PoPuP hab ich auch jetzt schon seit einigen Tagen auf firefox. Meiner ist auch die aktuellste Version.
Wenn ich auf Chrome gehen, hört der beim Ladebalken bei 9% auf und macht sich bei mir dann nichts mehr. Das ganze mit dem Fehler ist schon das Wochenende VOR dem Update. Das mit Chrome im übrigen auch.
Translate
Floor reply (0)

 nicki-strauss Last edit in 2020-1-17 01:06:04

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2022-8-11 23:22 GMT+8 , Processed in 0.075487 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list