North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Support
42198 Threads / 241790 Reply
Search   Favorites  

View: 463| Reply: 6

Black Screen

[Copy link]

1

Threads

7

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
ace_zapper
User
Posts:7
Joined 2016-4-13
Last Visited 2020-02-08
Post time 2020-2-5 07:20:53 | Show all posts |Read mode
Black Screen Reply:6| View:463
Edited by ace_zapper@yahoo.com at 2020-2-5 07:23

Since i upgraded to windows 10, i have been able to log into my account on gamerocks, but server 1 will not load, hence black screen of death
I have tried other servers and i can log in them but i play on server 1 since game started and i really really dont want to restart al over.
I have updated drivers, updated all browsers, like maxtor, ie, opera, chrome even firefox and still wont load, i updated flash and still black
screen. I have cleared cache, rebooted modem, uninstalled browsers and reinstalled them still black screen, and i have allow flash for game
yet i can not play on server 1 because something is blocking game from loading, Its been like this for a week now and i is so frustrated ready
to toss computer out window

ign Sharnia server 1 gamerocks
Translate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

 ace_zapper Last edit in 2020-2-5 07:20:53

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

1

Threads

3817

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
elfmaiden
Jr. Player Moderator
Posts:3817
Joined 2017-11-20
Last Visited 2021-04-12
Post time 2020-2-5 07:59:29 | Show all posts
Looks like u need to enable flash on there... click that button where it says to "Allow flash", and follow the instructions.
Translate
Floor reply (1)

 elfmaiden Last edit in 2020-2-5 07:59:29

 Support

Report
Required Info: IGN, Server, Platform, Screen Shots & Transaction ID's for Recharges
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

3817

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
elfmaiden
Jr. Player Moderator
Posts:3817
Joined 2017-11-20
Last Visited 2021-04-12
Post time 2020-2-5 08:03:21 | Show all posts
also, read thru this:  http://community.gtarcade.com/thread/1345017-1-1.html
Translate
Floor reply (1)
  • ive done everything in that post, and like i said on server 1 in gamerocks its black, yet when i check the other servers i can play so please tell me what is up with that?
    Translate
    2020-2-5 09:50  Reply

 elfmaiden Last edit in 2020-2-5 08:03:21

 Support

Report
Required Info: IGN, Server, Platform, Screen Shots & Transaction ID's for Recharges
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

7

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
ace_zapper
User
Posts:7
Joined 2016-4-13
Last Visited 2020-02-08
 Author| Post time 2020-2-7 17:26:43 | Show all posts
I love how support helps out their paying valuable players, i am and still can not log into my account, i have tried so many browsers, etc i might as well give up and chalk it up as a major loss, and as a uselss support for the game
Translate
Floor reply (0)

 ace_zapper Last edit in 2020-2-7 17:26:43

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

2070

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
dark joker
Jr. Player Moderator
Posts:2070
Joined 2019-3-22
Last Visited 2020-05-14
Post time 2020-2-7 19:13:01 | Show all posts
Edited by dark joker at 2020-2-7 19:38

Hello there, your server loading is working for me . try clear cache or allow flash again and refresh it to load server.

Translate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Floor reply (0)

 dark joker Last edit in 2020-2-7 19:13:01

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

7

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
ace_zapper
User
Posts:7
Joined 2016-4-13
Last Visited 2020-02-08
 Author| Post time 2020-2-8 00:56:07 | Show all posts
Thank u but as i had stated flash was loaded, that wasnt the problem so i found out, the only browser i can use to log into game which i finally did today was ie, and i had to remove protected content and voila game started, so thanks for the flash input but i know that has to be allowed this isnt the only game i play lol

However if flash will not longer be available by november of this year, what will happen to all the gamerock players? since u need flash to run the game, is gtarcade going to move us to a client or are they going to say thanks but adios?
Translate
Floor reply (0)

 ace_zapper Last edit in 2020-2-8 00:56:07

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

3573

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
Ωsiris
Jr. Player Moderator
Posts:3573
Joined 2017-11-20
Last Visited 2020-12-20
Post time 2020-2-8 01:03:41 | Show all posts
Well yes, you need to activate insecure data in order to play the game, on any browser. The difference is that some browsers have a pop out notification suggesting that.
Translate
Floor reply (1)
  • i tried 10 browsers and couldnt get the protected notification turned off, so i will use ie, i is just happy i got my game back, have a great weekend and have fun be safe play hard
    Translate
    2020-2-8 12:31  Reply

 Ωsiris Last edit in 2020-2-8 01:03:41

 Support

Report
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2022-8-14 02:37 GMT+8 , Processed in 0.083142 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list