North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website Game of Thrones Win... Support
2394 Threads / 11491 Reply
Search   Favorites  

View: 215| Reply: 3

New Speed Up Dialog Box is Terrible

[Copy link]

24

Threads

34

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
muzo50
User
Posts:34
Joined 2019-11-20
Last Visited 2021-08-28
Post time 2020-2-22 11:40:16 | Show all posts |Read mode
New Speed Up Dialog Box is Terrible Reply:3| View:215
Please bring back the old one or at least do a poll to see how many people thinks that the new one is terrible.

1) It doesn't show how many people helped so far which is critical if we want to wait or speed up.
2) In army/research speed up it doesn't give the option to use only army/research speed ups. For example if I only want to use army speed ups the new quick choose dialog box doesn't allow it. I have to do one by one and usually end up missing the Elite or Normal bonus.
Translate

 muzo50 Last edit in 2020-2-22 11:40:16

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

0

Threads

711

Posts

0

Credits

Team Lead

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
thunderfury
Team Lead
Posts:711
Joined 2019-8-10
Last Visited 2022-07-17
Post time 2020-2-22 17:15:05 | Show all posts
Hi Muzo,
Thank you for your feedback. We have forwarded along many similar thoughts from other players along to the old gods. We can only hope .
Translate
Floor reply (0)

 thunderfury Last edit in 2020-2-22 17:15:05

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

10

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
fresh1
User
Posts:10
Joined 2019-8-21
Last Visited 2020-02-28
Post time 2020-2-25 13:11:10 | Show all posts
It tells you how many members have helped in the top left. There has never been an option to my knowledge to use just research or building or training in the speed up options. It has always used which ever ones to use the least amount of speed ups. If you have 2-3 days of research and a 24 hour build it will use the 24 hour build before the research speed ups. You have always needed to watch what speed ups are being used in the speed up option.
Translate
Floor reply (0)

 fresh1 Last edit in 2020-2-25 13:11:10

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

2022

Posts

0

Credits

Team Lead

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
skelheaton
Team Lead
Posts:2022
Joined 2019-5-16
Last Visited 2021-07-04
Post time 2020-2-25 21:35:41 | Show all posts
To bounce back on what Fresh said, just before this update, it was possible to select which kind of speeds were used, until you ran out of the specific ones of course.

That new menu mixes the speeds again which can be annoying, and definitely considered as a step backwards.

Regards
Translate
Floor reply (0)

 skelheaton Last edit in 2020-2-25 21:35:41

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2022-8-11 16:41 GMT+8 , Processed in 0.071938 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list