North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Support
41597 Threads / 238565 Reply
Search   Favorites  

View: 246| Reply: 17

Can't log

[Copy link]

9

Threads

47

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
king'o bones
User
Posts:47
Joined 2015-7-20
Last Visited 2020-08-04
Post time 2020-3-10 18:59:09 | Show all posts |Read mode
Can't log Reply:17| View:246
Hi, since i've got the notice of update to reload my game i can't enter on the game.
I did everything to check but don't work. hope you fix it and get compensation because that happen during tycoon.

ign: Loic - server: Ud10 - Plateform: Fb
Translate

 king'o bones Last edit in 2020-3-10 18:59:09

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

26

Threads

180

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
abylfizsvemu7x...
User
Posts:180
Joined 2017-1-3
Last Visited 2020-09-29
Post time 2020-3-10 19:25:40 | Show all posts
Tried IE and Edge too...

All on 99%.

That we miss out on the TA in few minutes not big deal...

But Quiz only once a day...and some like me have DW in the afternoon.
Translate
Floor reply (1)

 abylfizsvemu7x... Last edit in 2020-3-10 19:25:40

 Support 1

Report
Default Signature
Reply Support 1 Not support 0

Use magic Report

2

Threads

29

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
hd-2004
User
Posts:29
Joined 2016-1-4
Last Visited 2020-08-16
Post time 2020-3-10 19:18:31 | Show all posts
Hi
same here, too

just tried Puffin doesn´t work either

Engelchen ud 10   gtarcade
Translate
Floor reply (1)

 hd-2004 Last edit in 2020-3-10 19:18:31

 Support 1

Report
Default Signature
Reply Support 1 Not support 0

Use magic Report

26

Threads

180

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
abylfizsvemu7x...
User
Posts:180
Joined 2017-1-3
Last Visited 2020-09-29
Post time 2020-3-10 19:15:10 | Show all posts
Loading screen here stuck at 99%

Shakiira
ud10
FB
Translate
Floor reply (1)

 abylfizsvemu7x... Last edit in 2020-3-10 19:15:10

 Support 1

Report
Default Signature
Reply Support 1 Not support 0

Use magic Report

9

Threads

47

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
king'o bones
User
Posts:47
Joined 2015-7-20
Last Visited 2020-08-04
 Author| Post time 2020-3-10 19:14:11 | Show all posts
In firefox i don't have backgroung picture and google chrome the game load and nerver open.


Translate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Floor reply (0)

 king'o bones Last edit in 2020-3-10 19:14:11

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

2872

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
- auror -
Jr. Player Moderator
Posts:2872
Joined 2017-11-21
Last Visited 2020-09-17
Post time 2020-3-10 19:21:13 | Show all posts
Have you tried using IE browser? This usually seems to work fine in such issues
Translate
Floor reply (0)

 - auror - Last edit in 2020-3-10 19:21:13

 Support

Report
Reply Support Not support

Use magic Report

9

Threads

47

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
king'o bones
User
Posts:47
Joined 2015-7-20
Last Visited 2020-08-04
 Author| Post time 2020-3-10 19:24:23 | Show all posts
Edited by king'o bones at 2020-3-10 19:26

I don't have it in my os and can't use app gameThe game worked fine before update and all my server can't log
Translate
Floor reply (0)

 king'o bones Last edit in 2020-3-10 19:24:23

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

2872

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
- auror -
Jr. Player Moderator
Posts:2872
Joined 2017-11-21
Last Visited 2020-09-17
Post time 2020-3-10 19:33:28 | Show all posts
Hey sorry about that. Yes, the loading screen is stuck. Bit late to understand about it, sorry. Will have it reported for you guys.
Translate
Floor reply (0)

 - auror - Last edit in 2020-3-10 19:33:28

 Support

Report
Reply Support Not support

Use magic Report

9

Threads

47

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
king'o bones
User
Posts:47
Joined 2015-7-20
Last Visited 2020-08-04
 Author| Post time 2020-3-10 19:37:22 | Show all posts
Anyway i can log in firefox but events don't work ta too

Translate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Floor reply (0)

 king'o bones Last edit in 2020-3-10 19:37:22

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

69

Threads

430

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
eli_sing
User
Posts:430
Joined 2014-7-18
Last Visited 2020-09-19
Post time 2020-3-10 19:41:30 | Show all posts
It is not the browser i tried all of them and still the same... My other server working fine, just this is broken... EliSing ud10
Translate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Floor reply (0)

 eli_sing Last edit in 2020-3-10 19:41:30

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2020-9-29 22:59 GMT+8 , Processed in 0.061828 second(s), 53 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list