North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Bugs
16754 Threads / 76582 Reply
Search   Favorites  

View: 950| Reply: 13

game not loading on fb

[Copy link]

31

Threads

78

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
oindri.aries
User
Posts:78
Joined 2015-12-24
Last Visited 2021-01-06
Post time 2020-3-12 20:16:58 | Show all posts |Read mode
game not loading on fb Reply:13| View:950
since 2 days game's not loading on fb. shows a white page and keeps loading but nothing happens. sry i cant attack ss. ign- K3nZoR server- uc20 platform- fb

Translate

 oindri.aries Last edit in 2020-3-12 20:16:58

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

1

Threads

2760

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
bofu
Jr. Player Moderator
Posts:2760
Joined 2016-1-26
Last Visited 2020-12-06
Post time 2020-3-13 01:15:27 | Show all posts
Hi there,

Yes there is a problem for some people loading their facebook created accounts after the latest batch of browser updates this week, and also with the new 'pop-up' multiple choice box being added at start of login process ('continue on browser' or 'download client').

Depending on which browser you are using there are different adjustments to the browser settings which may need to be done:

I will list the 3 browser I use, and what I had to do for those:
1) Edge - This required to allow popups, just the one time, temporarily to allow the new multiple choice box to appear... (settings (…) > settings again (down bottom of the bar) > privacy and settings (padlock) > scroll down and move the slider on 'block popups' so it is turned off...
   After loading through first time, I was able to turn 'block popups' option back on and its worked ever since.

2) Internet Explorer. I didn't have to change anything, but ie and edge share some settings and cache files, so you may need to do same as above for Edge if IE is your primary browser.

3) Chrome... In chrome I had to allow unsecure content (again just the one time) to get the new startpage to show up. (not unsecure flash content, which needs to be enabled all the time anyway).

One other thing I found, clicking anywhere on the screen used to count as a bypass to the old 'download mini-client' prompt, it doesn't anymore, it results in a white screen, BUT hitting the refresh button on the browser then makes it reload and continue through the loading sequence.

Please try above, and ofc come back again if its still causing problems, but then please do attach a ss of the issue - you can use imgur.com hosting site to upload the image and then just post the link here if the pic is too large
Translate
Floor reply (1)
  • no its not working. i have allowed both unsecure content and pop ups and redirects in chrome site settings but still shows the same white page and the page repeatedly loading.
    Translate
    2020-3-13 02:16  Reply

 bofu Last edit in 2020-3-13 01:15:27

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

31

Threads

78

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
oindri.aries
User
Posts:78
Joined 2015-12-24
Last Visited 2021-01-06
 Author| Post time 2020-3-13 02:35:57 | Show all posts
also idk how to take ss. i have asked many but no1 could guide me thru. so it will b really kind of u if u could guide me to get a ss
Translate
Floor reply (0)

 oindri.aries Last edit in 2020-3-13 02:35:57

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

2021

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
pineapples
Jr. Player Moderator
Posts:2021
Joined 2019-10-17
Last Visited 2022-04-25
Post time 2020-3-13 06:04:26 | Show all posts
Hello here is a link to help explain how to make screenshots.  http://community.gtarcade.com/thread/1299015-1-1.html
I hope this helps.
Translate
Floor reply (0)

 pineapples Last edit in 2020-3-13 06:04:26

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

31

Threads

78

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
oindri.aries
User
Posts:78
Joined 2015-12-24
Last Visited 2021-01-06
 Author| Post time 2020-3-14 02:51:58 | Show all posts
tyvm but i will need sometime as my printscreen button seems like its not working. isnt there any other way u all can help me with my fb acc issue? plz
Translate
Floor reply (0)

 oindri.aries Last edit in 2020-3-14 02:51:58

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

2021

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
pineapples
Jr. Player Moderator
Posts:2021
Joined 2019-10-17
Last Visited 2022-04-25
Post time 2020-3-14 06:01:51 | Show all posts
do you have Windows10 on your pc/laptop?? If so, type Snipping tool in the search bar, this will allow you to take screenshots, please use window mode and you may have to resize it in photo edit, just resize do not crop. I hope this helps.
Translate
Floor reply (0)

 pineapples Last edit in 2020-3-14 06:01:51

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

31

Threads

78

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
oindri.aries
User
Posts:78
Joined 2015-12-24
Last Visited 2021-01-06
 Author| Post time 2020-3-16 19:01:27 | Show all posts
no windows 7 and still not loading
Translate
Floor reply (0)

 oindri.aries Last edit in 2020-3-16 19:01:27

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

2871

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
- auror -
Jr. Player Moderator
Posts:2871
Joined 2017-11-21
Last Visited 2020-09-17
Post time 2020-3-16 19:07:41 | Show all posts
Hey there you can use the snipping method even on Windows 7.
Translate
Floor reply (0)

 - auror - Last edit in 2020-3-16 19:07:41

 Support

Report
Reply Support Not support

Use magic Report

31

Threads

78

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
oindri.aries
User
Posts:78
Joined 2015-12-24
Last Visited 2021-01-06
 Author| Post time 2020-3-17 01:26:35 | Show all posts
i hope this works

Translate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Floor reply (0)

 oindri.aries Last edit in 2020-3-17 01:26:35

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

2760

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
bofu
Jr. Player Moderator
Posts:2760
Joined 2016-1-26
Last Visited 2020-12-06
Post time 2020-3-17 02:04:11 | Show all posts
Hi,

can you try this direct link (copy & paste into address bar)
https://apps.facebook.com/leagueofangels/
Translate
Floor reply (0)

 bofu Last edit in 2020-3-17 02:04:11

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2022-8-13 11:13 GMT+8 , Processed in 0.066510 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list