North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website Game of Thrones Win... Support
2395 Threads / 11494 Reply
Search   Favorites  

View: 225| Reply: 7

Expedition Beyond Problem

[Copy link]

13

Threads

73

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
james german
User
Posts:73
Joined 2014-1-15
Last Visited 2021-06-23
Post time 2020-3-14 07:02:05 | Show all posts |Read mode
Expedition Beyond Problem Reply:7| View:225
Edited by james german at 2020-3-14 07:03

my refreh in the expidotion is gone I tried in chrome but play on the desktp app and I have cleard the cache in chrome
Translate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

 james german Last edit in 2020-3-14 07:02:05

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

0

Threads

1237

Posts

0

Credits

Team Lead

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
pastdark
Team Lead
Posts:1237
Joined 2019-7-25
Last Visited 2020-10-25
Post time 2020-3-14 09:08:49 | Show all posts
Dear james german,

Try clicking fullscreen option it should show up then. I will make a report about it if you are still having issues please leave your ingame name and kingdom #.
Translate
Floor reply (2)

 pastdark Last edit in 2020-3-14 09:08:49

 Support

Report
Reply Support Not support

Use magic Report

13

Threads

73

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
james german
User
Posts:73
Joined 2014-1-15
Last Visited 2021-06-23
 Author| Post time 2020-3-20 09:00:49 | Show all posts
guess I am not going to get help with this issue
Translate
Floor reply (0)

 james german Last edit in 2020-3-20 09:00:49

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

711

Posts

0

Credits

Team Lead

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
thunderfury
Team Lead
Posts:711
Joined 2019-8-10
Last Visited 2022-07-17
Post time 2020-3-20 14:48:05 | Show all posts
Dear James.
Unfortunately if you floor reply it doesn't bump the thread. If you ctrl scroll wheel on the window to change the zoom level, does this fix it?
Translate
Floor reply (0)

 thunderfury Last edit in 2020-3-20 14:48:05

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

13

Threads

73

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
james german
User
Posts:73
Joined 2014-1-15
Last Visited 2021-06-23
 Author| Post time 2020-3-23 23:32:08 | Show all posts
no it does not
Translate
Floor reply (0)

 james german Last edit in 2020-3-23 23:32:08

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

2022

Posts

0

Credits

Team Lead

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
skelheaton
Team Lead
Posts:2022
Joined 2019-5-16
Last Visited 2021-07-04
Post time 2020-3-24 23:37:51 | Show all posts
Dear Lord,

I'm opening a ticket for you, but it looks like it's a screen resolution issue, with either your game or your monitor. As if both weren't on the same resolution, which is why the window got weirdly bigger.

Regards
Translate
Floor reply (0)

 skelheaton Last edit in 2020-3-24 23:37:51

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

13

Threads

73

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
james german
User
Posts:73
Joined 2014-1-15
Last Visited 2021-06-23
 Author| Post time 2020-3-25 01:01:58 | Show all posts
well my monitor is a 32" tv  and everything works but this
i tried changing resolutions and it stays the same tried through facebook on chrome nothing changes
Translate
Floor reply (0)

 james german Last edit in 2020-3-25 01:01:58

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

2264

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
babyphd
Sr. Player Moderator
Posts:2264
Joined 2019-5-18
Last Visited 2022-08-14
Post time 2020-3-25 19:04:59 | Show all posts
Dear james,

Would you like trying to play by the desktop app to see if this issue can be fixed? This is the link to download:

https://got.gtarcade.com/#home

Let me know if the problem still remains
Translate
Floor reply (0)

 babyphd Last edit in 2020-3-25 19:04:59

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2022-8-20 11:32 GMT+8 , Processed in 0.084254 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list