North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Support
42198 Threads / 241790 Reply
Search   Favorites  

View: 137| Reply: 4

cannot load game

[Copy link]

85

Threads

236

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
vixen (1440)
User
Posts:236
Joined 2016-4-25
Last Visited 2021-02-26
Post time 2020-3-16 22:10:14 | Show all posts |Read mode
cannot load game Reply:4| View:137
Edited by vixen (1440) at 2020-3-16 22:15

Hi Guys

For 7 days now i have not been able to log in. Since the updates on the first day of tycoon!

I have tried 5 different browsers and they all do the same. I cannot connect to the fb app.

Why is this and can my account be looked at to fix my problem please as it isnt my laptop or connection, it is the facebook app that wont load.

Many thanks

jomac
fb
s 1440

(using Vixens account to report)
Translate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

 vixen (1440) Last edit in 2020-3-16 22:10:14

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

30

Threads

257

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
xbird
User
Posts:257
Joined 2016-8-28
Last Visited 2021-08-13
Post time 2020-3-16 22:50:19 | Show all posts
helped a guildie with this, it seems to be an increasing issue for those who used FB quick login originally. My guildie had to start using FB gameroom to log in
Translate
Floor reply (2)

 xbird Last edit in 2020-3-16 22:50:19

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

2760

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
bofu
Jr. Player Moderator
Posts:2760
Joined 2016-1-26
Last Visited 2020-12-06
Post time 2020-3-17 00:37:11 | Show all posts
Hi xbird,

Can I double-check something here... jomac said in their original post that they cannot connect to the facebook app to log in. This would indicate to me that they signed up by playing directly through facebook? (GTArcade accounts created with facebook quick login method cannot use the facebook app).

jomac also stated that they had tried 5 different browsers - can you please ask him/her to take screenshots of the error message or screen that they are getting loading stuck on...

If they did create the LoA account using facebook - can they log in okay to their facebook account? If they can then they should be able to link that account to the GTA client, even if their browsers are getting stuck.

Please ask them to reply
Translate
Floor reply (0)

 bofu Last edit in 2020-3-17 00:37:11

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

85

Threads

236

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
vixen (1440)
User
Posts:236
Joined 2016-4-25
Last Visited 2021-02-26
 Author| Post time 2020-3-17 01:17:22 | Show all posts
Edited by vixen (1440) at 2020-3-17 01:20

Hi Bofu

give me a minute I will get the ss for you.

Jomac does log in to the char he made on the facebook app through facebook and that is fine, just one day he could log in to loa via the app link he has on his homepage and the next day, after the 2 updates on the first day of ss tycoon, he couldn't.

I have tried to link him to the gta without any joy but I will go try again xx

The link shows his screen on loading but the apps on the side disappear and reappear thats all that happens xx

I have just successfully logged him in through gamesroom however
Translate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Floor reply (0)

 vixen (1440) Last edit in 2020-3-17 01:17:22

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

2760

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
bofu
Jr. Player Moderator
Posts:2760
Joined 2016-1-26
Last Visited 2020-12-06
Post time 2020-3-17 01:36:27 | Show all posts
Hi there

That looks like chrome browser? Honestly, I have an alt toon that I created on a secondary facebook account on chrome (no idea what my login details are for that so never been able to move him to another browser :p )… chrome is awful for playing LoA on, especially through facebook, so I would strongly advise trying to use any browser but that one for LoA at least. That said, i'm a little concerned that you have the LoA icon showing in so many of your saved pages on toolbar - that looks like you need a good cache clear to me, which may help clear some lag if nothing else.

If you can use internet explorer (or Edge) those run the game much smoother, though I hope you manage to get the account loaded through client as well
Translate
Floor reply (0)

 bofu Last edit in 2020-3-17 01:36:27

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2022-8-13 11:15 GMT+8 , Processed in 0.080819 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list