North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
View: 3829| Reply: 3

Account issues, i really need help

[Copy link]

1

Threads

1

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
ktiwilliam
User
Posts:1
Joined 2020-3-29
Last Visited 2020-03-29
Post time 2020-3-29 11:44:10 | Show all posts |Read mode
Account issues, i really need help Reply:3| View:3829
Edited by ktiwilliam at 2020-3-29 11:44

Hi

I have a login or account issues since yesterday morning. I use to play LOA III regularly and yesterday morning, i wanted to play LOA via FB (as i always do). I went on my FB page and click on the LOA's shortcut. Another window is opening but what a surprise when i saw the window flashing not only the page of the game but the entire FB window. I tried again on my PC, same thing, impossible to login and enter the game. I went to the settings of the game to "authorize" Flash player : but nothing happens ! I tried with Safari on my macbook air, same stuff... I don't know what to do. My IGN is Artemisia and i belong to the guild of "Rebels". My account is able to be hacked or something or is it an issue of the server ? thank you so much for your answers (sorry for my pathetic english, i'm french).
Translate

 ktiwilliam Last edit in 2020-3-29 11:44:10

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

2

Threads

1101

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
rassei
Sr. Player Moderator
Posts:1101
Joined 2019-11-17
Last Visited 2022-07-13
Post time 2020-3-29 15:52:33 | Show all posts
Hello ktiwilliam

Its an issue wit google chrome, so not much we can do about it. You can try the following:
Please turn off the "same site by default cookies" feature in "chrome://flags/#same-site-by-default-cookies" if you are using Chrome as browser. Please also be sure to completely restart the browser after switching off the flag.

For more info, please refer to this link: https://support.google.com/chrom ... &msgid=26966731[/url]
If its still not working after this, you will need to use a different browser.

Best Regards,RASSEI LOA3 Advanced Moderator
Translate
Floor reply (2)
  • Hi RASSEI Thanx for your fast answer. I did what you wrote but nothing happens But i've downloaded the GTARCARDE app. and when i opened it with my login FB, i click on LOA and play, there are 3 accounts : 2 with level 1 and 1 (my account) with my IGN : Artemisia and the server i belong to S765. When i click on this account to play, i'm login in the game correctly but i restart the game at level 1 ! What can i do ? I spent a bunch of money in this game... Thx for your answer
    Translate
    2020-3-29 18:03  Reply
  • Hi RASSEI, it's OK now ! You were definately right, i switched on Firefox and it's working but with my macbook air, it doesn't work either on Safari. Thank you so much for all
    Translate
    2020-3-29 18:23  Reply

 rassei Last edit in 2020-3-29 15:52:33

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

2

Threads

1101

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
rassei
Sr. Player Moderator
Posts:1101
Joined 2019-11-17
Last Visited 2022-07-13
Post time 2020-4-2 03:43:24 | Show all posts
Hello ktiwilliam ,

Sorry for the late response, the quick reply option does not bump the thread up so please don˙t use it.
Try to link you fb account to the app if quick login does not work. And  if its still not working come back and i will see what we can do.

Best Regards,RASSEI LOA3 Advanced Moderator
Translate
Floor reply (0)

 rassei Last edit in 2020-4-2 03:43:24

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

2

Threads

1101

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
rassei
Sr. Player Moderator
Posts:1101
Joined 2019-11-17
Last Visited 2022-07-13
Post time 2020-4-2 03:45:08 | Show all posts
Edited by rassei at 2020-4-2 03:50

Hello abzycmlogsid9k,

Thank you for letting us know, i will ask around to see if they are any other cases of the game not working on safari. It might be a problem with your mac or it could be a problem like with chrome. I wil try to test it tomorrow though it will have to be on a windows pc.

Best Regards,RASSEI LOA3 Advanced Moderator

Translate
Floor reply (0)

 rassei Last edit in 2020-4-2 03:45:08

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2022-8-17 15:13 GMT+8 , Processed in 0.075100 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list