North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website Game of Thrones Win... Support
2394 Threads / 11491 Reply
Search   Favorites  

View: 163| Reply: 3

Healing time bug in AC

[Copy link]

3

Threads

12

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
queenamber199
User
Posts:12
Joined 2019-5-26
Last Visited 2020-06-15
Post time 2020-4-18 22:33:37 | Show all posts |Read mode
Healing time bug in AC Reply:3| View:163
During AC today, heal time was shown as double the amount, AFTER clicking on "Heal". I know many, if not all, our members had the same issue. We therefore spent twice the amount of speed ups healing out troops. I will try and upload a couple of images of this happening.


IGN Queen AmberK40
Alliance [SRh]



Translate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

 queenamber199 Last edit in 2020-4-18 22:33:37

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

0

Threads

2264

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
babyphd
Sr. Player Moderator
Posts:2264
Joined 2019-5-18
Last Visited 2022-08-11
Post time 2020-4-18 22:46:05 | Show all posts
Dear queenamber199,

I got the same issue on the last AC. I'll report this issue to the devs. Sorry for this inconvenience.

Regards.
Translate
Floor reply (0)

 babyphd Last edit in 2020-4-18 22:46:05

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

3

Threads

12

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
queenamber199
User
Posts:12
Joined 2019-5-26
Last Visited 2020-06-15
 Author| Post time 2020-4-19 01:15:11 | Show all posts
Thank you, babyphd. Let's hope they resolve this soon, since all the alliances are having to use a lot of healing speed ups.
Translate
Floor reply (0)

 queenamber199 Last edit in 2020-4-19 01:15:11

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

2022

Posts

0

Credits

Team Lead

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
skelheaton
Team Lead
Posts:2022
Joined 2019-5-16
Last Visited 2021-07-04
Post time 2020-4-19 17:32:51 | Show all posts
Dear Queen,

It is supposed to be a known bug with Tower of Mother, bonus doesn't seem to apply completely which cause this time error, devs have been warned about it so hopefully it will be fixed soon as it's quite crippling.

Regards
Translate
Floor reply (0)

 skelheaton Last edit in 2020-4-19 17:32:51

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2022-8-12 07:27 GMT+8 , Processed in 0.077000 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list