North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
View: 276| Reply: 4

Assistant stinks now

[Copy link]

13

Threads

24

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
jrosemp
User
Posts:24
Joined 2016-5-21
Last Visited 2020-11-02
Post time 2020-5-27 08:13:57 | Show all posts |Read mode
Assistant stinks now Reply:4| View:276
If it ain't broke don't "fix" it.  The changes you have made to the assistant have made it difficult to use now.  Really wish you would simplify it back to what it was.  
Translate

 jrosemp Last edit in 2020-5-27 08:13:57

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

109

Threads

326

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
angelcharmer
User
Posts:326
Joined 2018-12-2
Last Visited 2021-01-25
Post time 2020-5-27 16:09:12 | Show all posts
Edited by angelcharmer at 2020-5-27 18:16

For example, with the old assistant, it was much easier to restart a lost battle in Mystic Domain. This has become much more complicated with this new assistant. Because the selection of the battle, after a lost battle, is automatically disabled by the assistant. The selected battle should only be disabled after a victory.

A real improvement would be if you could set the assistent for the Tree of Origins to make 2 (to a max of 5) different runs on 2 (to a max of 5) different floors. I allways make 2 runs on 2 different floors. And sometimes 5 runs if I want a 3th Elite Tree run.
Translate
Floor reply (0)

 angelcharmer Last edit in 2020-5-27 16:09:12

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

4

Threads

62

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
delinquent
User
Posts:62
Joined 2016-5-5
Last Visited 2020-11-27
Post time 2020-5-28 01:40:15 | Show all posts
Think they had a good idea here but execution as always hmm...Kinda bothersome cause some of the settings reset every time and getting into setting panel to fix it every time grinds my gears as well. Hope they tune it soon.
Translate
Floor reply (0)

 delinquent Last edit in 2020-5-28 01:40:15

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

6

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
darkgaurd
User
Posts:6
Joined 2016-10-28
Last Visited 2020-11-24
Post time 2020-10-21 08:34:35 | Show all posts
my biggest problem with the assistant is not being able to chose any floor I want to do in realms or tree, it only allows the top 6 floors that you have completed. Ex I want to run floor 21 in Blessing realm 5 or more times, but have completed all floors so I have to run them 1 at a time for floor 21. we should be able to run any floor in assistant
Translate
Floor reply (0)

 darkgaurd Last edit in 2020-10-21 08:34:35

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

2

Threads

1001

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
rassei
Sr. Player Moderator
Posts:1001
Joined 2019-11-17
Last Visited 2021-01-25
Post time 2020-10-21 16:24:24 | Show all posts
Hello darkgaurd,

You can run all floors that you have unlocked, the drop down menu is scrollable.

Best Regards
Translate
Floor reply (0)

 rassei Last edit in 2020-10-21 16:24:24

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2021-1-25 06:06 GMT+8 , Processed in 0.056117 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list