North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website Game of Thrones Win... Support
2394 Threads / 11491 Reply
Search   Favorites  

View: 1299| Reply: 3

gamserver.exe infected with IDP.Generic | Gtarcade launcher beta

[Copy link]

1

Threads

1

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
purpurcatrocks
User
Posts:1
Joined 2020-7-1
Last Visited 2020-10-13
Post time 2020-7-1 15:53:52 | Show all posts |Read mode
gamserver.exe infected with IDP.Generic | Gtarca Reply:3| View:1299
So, I got the beta launcher but suddenly my avast av said a file called 'gamserver.exe' is infected with IDP.Generic. Also how do i get rid of the light mode, it hurts my eyes so bad.
Translate

 purpurcatrocks Last edit in 2020-7-1 15:53:52

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

0

Threads

2264

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
babyphd
Sr. Player Moderator
Posts:2264
Joined 2019-5-18
Last Visited 2022-08-14
Post time 2020-7-1 21:41:08 | Show all posts
Dear purpurcatrocks,

Avast has an issue with the game for some reasons. You can try to make a trusted file in Avast to stop any performance issues if the game does not run properly. What do you mean about the light mode?

Regards.

Translate
Floor reply (0)

 babyphd Last edit in 2020-7-1 21:41:08

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

6

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
kahlan_gbort19...
User
Posts:6
Joined 2018-7-28
Last Visited 2020-12-28
Post time 2020-12-20 22:54:15 | Show all posts
Also AVG Free displays the same problem, "gtarcade.exe is infected by IDP.Generic".
Is this the same issue as Avast one??
Translate
Floor reply (0)

 kahlan_gbort19... Last edit in 2020-12-20 22:54:15

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

9

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
bluemedium
User
Posts:9
Joined 2019-10-21
Last Visited 2022-01-18
Post time 2020-12-22 09:18:53 | Show all posts
the way this game works, like i wrote in my post, which I am now searching for... the GTArcade and all registry is a mess... thus, i recommend anyone playing this game, put the game in a separate Windows "container" - ie. virtual Operating System. this way any virus or hack will not infect your laptop or computer. cheers.
Translate
Floor reply (0)

 bluemedium Last edit in 2020-12-22 09:18:53

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2022-8-15 08:52 GMT+8 , Processed in 0.054539 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list