North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Bugs
16754 Threads / 76582 Reply
Search   Favorites  

View: 454| Reply: 3

Exclusive - Broken

[Copy link]

48

Threads

155

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
darkfoxy
User
Posts:155
Joined 2015-12-20
Last Visited 2021-10-07
Post time 2020-7-2 16:32:32 | Show all posts |Read mode
Exclusive - Broken Reply:3| View:454
Hi Support,

I do not know if it is already known, if so this is a little reminder.
Exclusively is defective in terms of display technology,
you can't see what is on offer and nobody will want to buy the pig in a poke.


regards
Foxy

IGN and Server is in the signature, Plattform: GTA and Desktop
Translate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

 darkfoxy Last edit in 2020-7-2 16:32:32

 Support

Report
Name: Dark Foxy  Server: UA169 // 1010-Heimdall   Plattform: GTA
Reply

Use magic Report

0

Threads

2871

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
- auror -
Jr. Player Moderator
Posts:2871
Joined 2017-11-21
Last Visited 2020-09-17
Post time 2020-7-2 19:19:23 | Show all posts
Hey Dark Foxy, seems like a display bug. Have you tried refreshing a few times? This happens during the tree event as well and apparently refreshing a few times seems to fix it.

The sylphs on offer can be seen individually along with their requirements.
Translate
Floor reply (0)

 - auror - Last edit in 2020-7-2 19:19:23

 Support

Report
Reply Support Not support

Use magic Report

48

Threads

155

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
darkfoxy
User
Posts:155
Joined 2015-12-20
Last Visited 2021-10-07
 Author| Post time 2020-7-2 19:37:53 | Show all posts
Edited by darkfoxy at 2020-7-2 20:04

I have the problem in 2 different Browsers (Chrome & Comodo) and in the GTA-Desktop.The problem exist a long time but only the first win.dow was blank and if i klick in i saw the Angel/Mount a.s.o.
Now all win.dows are blank.
It looks like the pictures are not correctly set in the Win.dows (maybe wrong names or wrong saving place).
Edit:
Ah i found my misstake, i was looking for a big picture on the left side and it is only the little icon in the bottom-row.



Translate
Floor reply (0)

 darkfoxy Last edit in 2020-7-2 19:37:53

 Support

Report
Name: Dark Foxy  Server: UA169 // 1010-Heimdall   Plattform: GTA
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

2871

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
- auror -
Jr. Player Moderator
Posts:2871
Joined 2017-11-21
Last Visited 2020-09-17
Post time 2020-7-2 19:56:15 | Show all posts
I use Internet explorer the first window is blank for me too but I am able to see the sylphs individually and their requirements when I kick in. Maybe try using IE to see if that helps?

Also, please post screenshots of the windows being blank and the ones having wrong names   
Translate
Floor reply (1)

 - auror - Last edit in 2020-7-2 19:56:15

 Support

Report
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2022-8-15 03:30 GMT+8 , Processed in 0.089289 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list