North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website Game of Thrones Win... Support
2159 Threads / 10365 Reply
Search   Favorites  

View: 307| Reply: 3

nothing is working after update

[Copy link]

2

Threads

5

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
Bjørn Arnkværn...
User
Posts:5
Joined 2019-11-1
Last Visited 2020-09-17
Post time 2020-7-2 17:09:05 | Show all posts |Read mode
nothing is working after update Reply:3| View:307
After update absulutely nothing is working. I can load game but nothing else is working cant do anything in the game


Translate

 Bjørn Arnkværn... Last edit in 2020-7-2 17:09:05

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

0

Threads

1992

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
babyphd
Jr. Player Moderator
Posts:1992
Joined 2019-5-18
Last Visited 2020-09-20
Post time 2020-7-2 18:38:23 | Show all posts
Dear Bjørn Arnkvær,

What platform are you playing? Can you give me more details about the issue? Like you can not click on anything at all or only few specific ones.

Regards.
Translate
Floor reply (1)
  • I can click on nothing at all. In top of screen it comes a box that says SKIP that has not been there before. I have been playing for about 8 months with just some minor bugs. The biggest issue was from some weeks ago. I am using firefox and macbookpro from 2015. Everything is updated. My name in game is Dragorion1. regards from Bjørn Arnkværn.
    Translate
    2020-7-2 20:11  Reply

 babyphd Last edit in 2020-7-2 18:38:23

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

2

Threads

5

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
Bjørn Arnkværn...
User
Posts:5
Joined 2019-11-1
Last Visited 2020-09-17
 Author| Post time 2020-7-2 19:59:29 | Show all posts
I am using macbook pro computer from 2015 and I am using firefox. I can not click on anything at all
Translate
Floor reply (0)

 Bjørn Arnkværn... Last edit in 2020-7-2 19:59:29

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

510

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
thunderfury
Jr. Player Moderator
Posts:510
Joined 2019-8-10
Last Visited 2020-09-21
Post time 2020-7-3 04:48:31 | Show all posts
Hi Bj0rn,
Can you please attempt the troubleshooting steps in this thread http://community.gtarcade.com/thread/1333077-1-1.html  and let us know the results? We will also need your in-game name for a report.
Translate
Floor reply (2)
  • this is my user name: 1571760906422940901454130 My carachter name in game is Dragorion1 and my name is Bjørn Arnkværn.
    Still nothing is working I seem to not be able to fix it. I have a friend that is an expert on computers I will try to get help from him, he has been helping me over the phone but we could not figure this issue out. On sunday I will be killed in the game because of the event that starts in Game of thrones winter is coming
    Translate
    2020-7-3 15:49  Reply
  • for a short while everything worked as normal but then the game crashed again and does not wont to work
    Translate
    2020-7-3 21:23  Reply

 thunderfury Last edit in 2020-7-3 04:48:31

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2020-9-21 05:11 GMT+8 , Processed in 0.055854 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list