North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Bugs
16753 Threads / 76580 Reply
Search   Favorites  

View: 1207| Reply: 21

Desktop app issues

[Copy link]

31

Threads

78

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
oindri.aries
User
Posts:78
Joined 2015-12-24
Last Visited 2021-01-06
Post time 2020-7-4 03:30:56 | Show all posts |Read mode
Desktop app issues Reply:21| View:1207
Firstly since last update of desktop app i can barely load the game on app. it keeps showing connecting but wont download the game but again it downloaded few times. 2ndly the few times that the game downloaded via app the game screen was bigger than the pc screen. plz help me with these 2 issues asap because m missing my g points and rewards.    ign-oindrila  server-uc20( initially peleg819 )     platform- gtarcade

Translate

 oindri.aries Last edit in 2020-7-4 03:30:56

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

1

Threads

3817

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
elfmaiden
Jr. Player Moderator
Posts:3817
Joined 2017-11-20
Last Visited 2021-04-12
Post time 2020-7-4 06:58:21 | Show all posts
We're going to need screenshots that illustrate your issues.

They need to be full screen, uncropped images please.
Translate
Floor reply (0)

 elfmaiden Last edit in 2020-7-4 06:58:21

 Support

Report
Required Info: IGN, Server, Platform, Screen Shots & Transaction ID's for Recharges
Reply Support Not support

Use magic Report

31

Threads

78

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
oindri.aries
User
Posts:78
Joined 2015-12-24
Last Visited 2021-01-06
 Author| Post time 2020-7-4 19:35:16 | Show all posts

Translate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Floor reply (0)

 oindri.aries Last edit in 2020-7-4 19:35:16

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

3573

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
Ωsiris
Jr. Player Moderator
Posts:3573
Joined 2017-11-20
Last Visited 2020-12-20
Post time 2020-7-4 19:56:42 | Show all posts
  This seems more like an issue from your part (2nd issue). Check your display settings and see what resolution you are running at.
   As, for the 1st issue I do not totally understand what you are referring to since in your screenshot I see you logged in just fine.
Translate
Floor reply (0)

 Ωsiris Last edit in 2020-7-4 19:56:42

 Support

Report
Reply Support Not support

Use magic Report

31

Threads

78

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
oindri.aries
User
Posts:78
Joined 2015-12-24
Last Visited 2021-01-06
 Author| Post time 2020-7-5 00:57:12 | Show all posts
yeah as of now loading issue doesnt seem to b a problem. but how do fix my display? if u can guide me kindly
Translate
Floor reply (0)

 oindri.aries Last edit in 2020-7-5 00:57:12

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

19

Threads

1482

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
jazzygirl
Jr. Player Moderator
Posts:1482
Joined 2014-1-3
Last Visited 2022-01-21
Post time 2020-7-5 01:39:38 | Show all posts
they would be in the settings depending on what version of windows you are running
Translate
Floor reply (0)

 jazzygirl Last edit in 2020-7-5 01:39:38

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

31

Threads

78

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
oindri.aries
User
Posts:78
Joined 2015-12-24
Last Visited 2021-01-06
 Author| Post time 2020-7-5 03:36:06 | Show all posts
windows 7 on pc
Translate
Floor reply (0)

 oindri.aries Last edit in 2020-7-5 03:36:06

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

3817

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
elfmaiden
Jr. Player Moderator
Posts:3817
Joined 2017-11-20
Last Visited 2021-04-12
Post time 2020-7-5 06:39:29 | Show all posts
From Win.dows site:

View display settings in Win.dows 10
Applies to: Win.dows 10

Most of the advanced display settings from previous versions of Win.dows are now available on the Display settings page.

    Select Start > Settings > System > Display.

    If you want to change the size of your text and apps, choose an option from the drop-down menu under Scale and layout. Learn how to change just your text size in Make Win.dows easier to see.

    To change your screen resolution, use the drop-down menu under Display resolution. Note: You should use the Recommended resolution. If you change the resolution, content might appear blurry or pixelated.

    To adjust your color calibration, search "calibrate display color" in the Settings search box and follow the directions.

    If you don't see a setting you're looking for, try searching for it in the search box on the taskbar.
Translate
Floor reply (0)

 elfmaiden Last edit in 2020-7-5 06:39:29

 Support

Report
Required Info: IGN, Server, Platform, Screen Shots & Transaction ID's for Recharges
Reply Support Not support

Use magic Report

31

Threads

78

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
oindri.aries
User
Posts:78
Joined 2015-12-24
Last Visited 2021-01-06
 Author| Post time 2020-7-5 20:50:54 | Show all posts
my display resolution is 1024 x 768. that is ok i think. what should i do?
Translate
Floor reply (0)

 oindri.aries Last edit in 2020-7-5 20:50:54

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

2760

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
bofu
Jr. Player Moderator
Posts:2760
Joined 2016-1-26
Last Visited 2020-12-06
Post time 2020-7-6 00:33:10 | Show all posts
With a browser you can hold down the Ctrl button and then use the mouse to scroll out (moved the wheel down)… If that doesn't work on the desktop app for some reason then you could try the settings button (looks like a cog in top right of your screen cap) and find the zoom settings there.
Translate
Floor reply (0)

 bofu Last edit in 2020-7-6 00:33:10

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2022-8-9 00:58 GMT+8 , Processed in 0.089891 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list