North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website Game of Thrones Win... Support
2304 Threads / 11105 Reply
Search   Favorites  

View: 537| Reply: 8

error loading servers, failed to run the game 020010

[Copy link]

1

Threads

2

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
drakonanek
User
Posts:2
Joined 2020-11-20
Last Visited 2020-11-20
Post time 2020-11-20 13:56:03 | Show all posts |Read mode
error loading servers, failed to run the game 02 Reply:8| View:537
loading up the gtarcade desktop app the gme fails to load, the bar on the bottom says v.1.1.0.3 error loading servers, error loading characters
and when i try to 'play now' it pops up "failed to run the game, tis may be caused by missing parameter, error code 020010

is there an unannounced maintenance going on or can it be something on my side? all was working well just yesterday evening
Translate

 drakonanek Last edit in 2020-11-20 13:56:03

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

0

Threads

1

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
operations.luc...
User
Posts:1
Joined 2019-6-1
Last Visited 2020-11-20
Post time 2020-11-20 14:07:47 | Show all posts
Edited by operations.lucybs@gmail.com at 2020-11-20 14:13

Same happening to me on two different computers, uninstalling didn't work. Fix doesn't work. Nothing works. =/

update: Got a reply from them on FB and it's just due to maintenance. We should be good after!
Translate
Floor reply (1)

 operations.luc... Last edit in 2020-11-20 14:07:47

 Support 3

Report
Default Signature
Reply Support 3 Not support 0

Use magic Report

0

Threads

1

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
piratex
User
Posts:1
Joined 2020-8-17
Last Visited 2021-02-22
Post time 2020-11-20 14:25:06 | Show all posts
Getting the same error here so its not just me then
Translate
Floor reply (0)

 piratex Last edit in 2020-11-20 14:25:06

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

3

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
antarp1970
User
Posts:3
Joined 2015-5-23
Last Visited 2020-11-20
Post time 2020-11-20 15:03:25 | Show all posts
same here, the communication channel of GT is non existent, those guys don't know how to keep customer informed....
Translate
Floor reply (0)

 antarp1970 Last edit in 2020-11-20 15:03:25

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

1

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
burnsave
User
Posts:1
Joined 2019-6-29
Last Visited 2020-11-20
Post time 2020-11-20 21:12:20 | Show all posts
Same here now 7 hours after the update was supposed to finish and same error code
Translate
Floor reply (0)

 burnsave Last edit in 2020-11-20 21:12:20

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

2

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
drakonanek
User
Posts:2
Joined 2020-11-20
Last Visited 2020-11-20
 Author| Post time 2020-11-20 22:52:30 | Show all posts
Edited by drakonanek at 2020-11-20 22:56

Well it's fine for me now (public server appeard and an update option) and i was able to connect over a browser those 7 hours ago,  so I guess it was indeed a badly docced maintenance
Translate
Floor reply (0)

 drakonanek Last edit in 2020-11-20 22:52:30

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

706

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
thunderfury
Sr. Player Moderator
Posts:706
Joined 2019-8-10
Last Visited 2021-02-25
Post time 2020-11-21 08:37:37 | Show all posts
Dear Lords and Ladies,
Please let me know if you are still experiencing this issue.
Translate
Floor reply (0)

 thunderfury Last edit in 2020-11-21 08:37:37

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

3

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
Mehmet Oz_1260
User
Posts:3
Joined 2020-11-24
Last Visited 2020-12-05
Post time 2020-11-24 14:37:44 | Show all posts
güncellee  bitmedmi halen gıremıyorum oyuna
Translate
Floor reply (0)

 Mehmet Oz_1260 Last edit in 2020-11-24 14:37:44

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

2153

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
babyphd
Sr. Player Moderator
Posts:2153
Joined 2019-5-18
Last Visited 2021-02-27
Post time 2020-11-24 17:51:22 | Show all posts
Dear Mehmet Oz_1260,

Did you try to uninstall and reinstall the game?
Translate
Floor reply (0)

 babyphd Last edit in 2020-11-24 17:51:22

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2021-2-27 20:49 GMT+8 , Processed in 0.059451 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list