North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
View: 687| Reply: 4

Is Knights' Fable Working For You On Facebook?

 Close [Copy link]

17

Threads

28

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
vitrano
User
Posts:28
Joined 2014-11-2
Last Visited 2018-11-17
Post time 2015-12-16 11:39:58 | Show all posts |Read mode
Is Knights' Fable Working For You On Facebook? Reply:4| View:687

Single Polls, Total 14 Users voted

Poll is finished

0.00% (0)
100.00% (14)
Your User group have no permission to vote

 vitrano Last edit in 2015-12-16 11:39:58

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

4

Threads

44

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
abxuygic58gjha...
User
Posts:44
Joined 2015-12-16
Last Visited 2016-12-02
Post time 2015-12-16 12:01:20 | Show all posts
stupid pay for this lousy service
Translate
Floor reply (0)

 abxuygic58gjha... Last edit in 2015-12-16 12:01:20

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

15

Threads

30

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
abx1u4ay3bnqu4...
User
Posts:30
Joined 2015-9-11
Last Visited 2015-12-22
Post time 2015-12-16 12:01:29 | Show all posts
its wont load it also seems I am on a  mystery server because as I went to the web site to try to log in via a backdoor Aegean 324 does not exist it seems some servers are only used for Facebook users?
Translate
Floor reply (1)
  • according to GTArcade any characters made via facebook can only be accessed via facebook  I guess it is there way of trying to double their profits by making people who are vip 5 or higher restart if an issue like this happens.
    Translate
    2015-12-16 12:06  Reply

 abx1u4ay3bnqu4... Last edit in 2015-12-16 12:01:29

 Support

Report
Ne conjugare nobiscum
Reply

Use magic Report

18

Threads

42

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
sak0ra
User
Posts:42
Joined 2015-3-20
Last Visited 2017-12-22
Post time 2015-12-16 12:09:25 | Show all posts
the difernce between me and top 3 ranks is only 1000 points and after this bug i cant get the 3 rd rank
and i spent over 2200 stamina during  previous days
and now i cant get top 3 ranks cause of game
what this errors still over 2 hrs and happens the last hrs of CW
game is gong to be worse and worse
Translate
Floor reply (0)

 sak0ra Last edit in 2015-12-16 12:09:25

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

111

Threads

5000

Posts

0

Credits

版主

Zzzz..

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
xdane
Moderator
Posts:5000
Joined 2014-9-9
Last Visited 2016-06-09
Post time 2015-12-16 13:04:02 | Show all posts
Hi,

Please proceed to this topic regarding FB login issue.

Facebook Login Issue!
Translate
Floor reply (0)

 xdane Last edit in 2015-12-16 13:04:02

 Support

Report
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2020-3-29 17:16 GMT+8 , Processed in 0.079873 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list