North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
View: 329| Reply: 3

Game will not load. Need resolution.

[Copy link]

1

Threads

3

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
nickname_85357443
User
Posts:3
Joined 2016-1-28
Last Visited 2016-01-29
Post time 2016-1-28 10:15:14 | Show all posts |Read mode
Game will not load. Need resolution. Reply:3| View:329
I had to download the patch obviously but after doing so the game  loads to collecting resources, they load and I go to log in screen.  I press log in and the button screen disappears as normal and it starts to load into game.   But then it stays on the  same screen, a message appears in top right about enchanting will be removed till next patch due to a bug and then nothing, will not load up the game. I even waited for a whole hour, nothing.

Realm: Poseidon
Ingame tag: rabi

Please is anyone else experiencing this? I've dropped a lot of money into this game and I want to be able to play my investment, not to mention my daily diamonds I'm going to lose out on in several hours...
Translate

 nickname_85357443 Last edit in 2016-1-28 10:15:14

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

56

Threads

727

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
purplecloud
Moderator
Posts:727
Joined 2015-7-16
Last Visited 2017-05-05
Post time 2016-1-28 16:52:18 | Show all posts
Dear player, do you mean you can't load the resource? If yes, sorry, maybe you can try to re-download the updated one again, and switch your network, then try to log in again. But if you're guest account, before you do that, you need to bind your account with GTA or FB to avoid losing your account.
Translate
Floor reply (2)
  • No. Resources load then it goes to login and logs into my gtarcade account (have also tried using Facebook login). Then I press sign in, the button disappears as normal then I get the little load swirl as normal that disappears then it just stays on that screen. As I said stayed like that for an hour and I have been trying non stop since you released the new patch but it won't load me into the game.  Why? Everyone else can load fine why is it apparently not working for me?
    Translate
    2016-1-28 23:41  Reply
  • purplecloud 

    Moderator

    Dear player, sorry for that, do you try to re-download the updated one again?
    Translate
    2016-1-29 15:54  Reply

 purplecloud Last edit in 2016-1-28 16:52:18

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

4

Threads

79

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
j_r_my
User
Posts:79
Joined 2016-1-6
Last Visited 2016-05-25
Post time 2016-1-28 16:53:24 | Show all posts
Yes, after they applied the patch, the game was on during few hours, but a lot of bugs were found, so they needed to do another maintenance.
That is why you couldn't connect to the game after the patch.

As for now, in my Server, I can connect correctly.
Translate
Floor reply (0)

 j_r_my Last edit in 2016-1-28 16:53:24

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

3

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
nickname_85357443
User
Posts:3
Joined 2016-1-28
Last Visited 2016-01-29
 Author| Post time 2016-1-28 23:43:41 | Show all posts
Floor reply (1)
guest85357443  No. Resources load then it goes to login and logs into my gtarcade account (have also tried using Facebook login). Then I press sign in, the button disappears as normal then I get the little load swirl as normal that disappears then it just stays on that screen. As I said stayed like that for an hour and I have been trying non stop since you released the new patch but it won't load me into the game.  Why? Everyone else can load fine why is it apparently not working for me?
2016-1-28 23:41  Reply  |  Delete
Quick Reply
Translate
Floor reply (1)

 nickname_85357443 Last edit in 2016-1-28 23:43:41

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2020-9-27 00:19 GMT+8 , Processed in 0.052089 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list