North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels II Support
10038 Threads / 42861 Reply
Search   Favorites  

View: 888| Reply: 9

Sever 21 Valerie won't load

[Copy link]

1

Threads

2

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
abz8b9earjrbr8...
User
Posts:2
Joined 2016-4-23
Last Visited 2016-04-26
Post time 2016-4-24 02:48:04 | Show all posts |Read mode
Sever 21 Valerie won't load Reply:9| View:888
I have been trying to get on to server 21 all day and it won't load.  Other servers do, all I get on 21 is a black page.  I am a paying player and was wondering what the issue is?
Translate

 abz8b9earjrbr8... Last edit in 2016-4-24 02:48:04

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

12

Threads

170

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
kittylicker (s...
User
Posts:170
Joined 2015-10-30
Last Visited 2016-06-29
Post time 2016-4-24 02:51:20 | Show all posts
Edited by kittylicker (s1) at 2016-4-24 02:56

Sorry that this problem is happening. It is an issue that has been going on for a little while now and the issue has been sent to the Dev team to be looked into and fixed. To help them find and pin point the problem faster, please tell me what browser you are using or if you are using the mini client and if you are trying to log in with Facebook or GTA account. Any screen shots and IGN will also be helpful.
Translate
Floor reply (2)
  • I have tried on both edge and fire fox both have black screen.  I am using the GTA site and log in with Facebook.  It shows the GT arcade and league of angels title at the beginning but then there is just a black screen.  The loading page doesn't load.
    Translate
    2016-4-24 02:56  Reply
  • Ok please take a screen shot and post it here. Have you tried using any other browser besides those two like Chrome?  I have sent this issue to the head Mod to be escalated to the Dev team.
    Translate
    2016-4-24 03:00  Reply

 kittylicker (s... Last edit in 2016-4-24 02:51:20

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

2

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
abz8b9earjrbr8...
User
Posts:2
Joined 2016-4-23
Last Visited 2016-04-26
 Author| Post time 2016-4-24 03:20:42 | Show all posts
Edited by abz8b9earjrbr8rm@facebook.com at 2016-4-24 03:29

Status 3 after refresh when promted

Translate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Floor reply (3)
  • Have you tried refreshing the page? I have seen the same message on my screen sometime and a simple browser refresh usually fixes the problem. If that doesn't work try closing the browser and logging in again, that I had to do sometimes as well.
    Translate
    2016-4-24 03:29  Reply
  • Funny how LoA 1 has had the exact same problem a few days ago.
    Translate
    2016-4-24 03:47  Reply
  • transcendence 

    Sr. Player Moderator

    Status 3 is a message that pops up when your network connection drops with the game and you try to refresh the page where it is. I suggest going back to the game home screen and going into your server from there) if you haven't tried that already.
    Translate
    2016-4-24 12:13  Reply

 abz8b9earjrbr8... Last edit in 2016-4-24 03:20:42

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

12

Threads

170

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
kittylicker (s...
User
Posts:170
Joined 2015-10-30
Last Visited 2016-06-29
Post time 2016-4-24 03:38:48 | Show all posts
Have you tried refreshing the page? I have seen the same message on my screen sometimes and a simple browser refresh usually fixes the problem. If that doesn't work try closing the browser and logging in again, that I had to do sometimes as well.
Translate
Floor reply (1)

 kittylicker (s... Last edit in 2016-4-24 03:38:48

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

12

Threads

170

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
kittylicker (s...
User
Posts:170
Joined 2015-10-30
Last Visited 2016-06-29
Post time 2016-4-24 03:45:55 | Show all posts
Ok the next option then is for you to clear your browser cookies and temp files. If you do not know how to do this I can instruct you on it. Please just PM me and I will guide you through the steps.
Translate
Floor reply (8)
  • I have now tried it in chrome with the same problem
    Translate
    2016-4-24 03:55  Reply
  • Cleared browsing history and cookies same problem.
    Translate
    2016-4-24 04:00  Reply
  • How would I go about getting my money back?  I am going to miss crucial bits in server 21 which means I have wasted my money.
    Translate
    2016-4-24 04:08  Reply
  • One last thing to try and that would be to reboot your PC and let the cache and memory clear. As to getting your money back, let me check with a head Moderator and see what the policy is on that if the problem continues after restarting your PC.
    Translate
    2016-4-24 04:12  Reply
  • As to your request for your money back, you will have to wait till GTA staff comes back on Monday were they will deal with your request on then.
    Translate
    2016-4-24 04:20  Reply
  • Restarted and still black screen. How would I go about requesting money back?
    Translate
    2016-4-24 04:25  Reply
  • You will need to actually go to the "support page" and create a ticket and reference this chat ID and then they will take over from there.
    Translate
    2016-4-24 04:46  Reply
  • You can reach the Support Page here:  http://support.gtarcade.com/search?gid=160
    Translate
    2016-4-24 05:03  Reply

 kittylicker (s... Last edit in 2016-4-24 03:45:55

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

1

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
hagyu21
User
Posts:1
Joined 2016-4-24
Last Visited 2016-04-24
Post time 2016-4-24 16:04:40 | Show all posts
same like me, i just got black screen here i dunno why.
everything i have trying, all is same...dang
Translate
Floor reply (0)

 hagyu21 Last edit in 2016-4-24 16:04:40

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

19

Threads

705

Posts

0

Credits

Team Lead

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
badsector27
Team Lead
Posts:705
Joined 2015-11-27
Last Visited 2021-02-25
Post time 2016-4-24 16:34:33 | Show all posts
Sorry hagyu21 that you are having issues,

s21 have been already reported to development team for check-up. unfortunately it Sunday so it might take some time before we heard back or issue is fixed
Translate
Floor reply (0)

 badsector27 Last edit in 2016-4-24 16:34:33

 Support

Report
Reply Support Not support

Use magic Report

19

Threads

705

Posts

0

Credits

Team Lead

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
badsector27
Team Lead
Posts:705
Joined 2015-11-27
Last Visited 2021-02-25
Post time 2016-4-24 16:54:44 | Show all posts
Guys Kindly make sure if u have any issue you post your IGN. it real hard to check the issue without it, and this is must to have before we forward the issues.

so kindly provide your IGNs

PS: Update: Development team is looking into this issue.
Translate
Floor reply (0)

 badsector27 Last edit in 2016-4-24 16:54:44

 Support

Report
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

1

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
tarin777
User
Posts:1
Joined 2016-4-14
Last Visited 2016-08-29
Post time 2016-4-25 01:53:58 | Show all posts
I've been having the same issue with this server all yesterday & so far today, but yet I can log in/load just fine on 2 other servers I play on. Mainly S2, but also S4. My IGN for Valerie S21 is Gwenwyfar. I've tried various browsers, I log in through the gtarcade site. I've cleared everything, tried computer restarts. I've even tried downloading the mini client, but I either get told the download failed or I get page errors for it all the time.
Translate
Floor reply (0)

 tarin777 Last edit in 2016-4-25 01:53:58

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

12

Threads

170

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
kittylicker (s...
User
Posts:170
Joined 2015-10-30
Last Visited 2016-06-29
Post time 2016-4-25 02:54:33 | Show all posts
Again sorry for this inconvenience. It is an on going issue that our Dev team is aware of and looking in to for this server and they will hopefully have it fixed soon.  Please be patient, the issue will be fixed.
Translate
Floor reply (0)

 kittylicker (s... Last edit in 2016-4-25 02:54:33

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2022-12-2 06:51 GMT+8 , Processed in 0.085461 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list