North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels II Support
10037 Threads / 42860 Reply
Search   Favorites  

View: 376| Reply: 4

mini client issue

[Copy link]

2

Threads

7

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
pminhtri56
User
Posts:7
Joined 2016-4-29
Last Visited 2016-05-14
Post time 2016-4-29 18:48:55 | Show all posts |Read mode
mini client issue Reply:4| View:376
when i log my account in s34 it stucks at 12% in the loading screen, my account in s5 can log in but can't fight any monsters ( guild dungeon, normal - elite dungeon, abyss... ) it loads and stucks at 53% in the loading screen.
sorry for my English.
Translate

 pminhtri56 Last edit in 2016-4-29 18:48:55

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

1

Threads

260

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
blackbeauty
User
Posts:260
Joined 2016-4-4
Last Visited 2016-08-31
Post time 2016-4-29 22:11:34 | Show all posts
Hello pminhtri56, Thank you for your post. I apologize for the difficulty you are experiencing. Please be sure and clear cache and cookies and add any relevant updates to your computer before attempting to log in or fight in the aforementioned dungeons once more. If the problem persists, please provide your IGN and Server(s) and any relevant screenshots if possible, and we will be happy to forward this issue for evaluation and resolution.

Thanks for being a valued player,

BlackBeauty
Translate
Floor reply (0)

 blackbeauty Last edit in 2016-4-29 22:11:34

 Support

Report

Reply Support Not support

Use magic Report

2

Threads

7

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
pminhtri56
User
Posts:7
Joined 2016-4-29
Last Visited 2016-05-14
 Author| Post time 2016-4-29 22:38:03 | Show all posts
Edited by pminhtri56 at 2016-4-29 22:41

thanks for your answer. i cleared cache and cookie and it worked, but only s5. the stucking problem still remains in s34.IGN: Yu
server: 34
(picture below)



Translate
Floor reply (0)

 pminhtri56 Last edit in 2016-4-29 22:38:03

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

260

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
blackbeauty
User
Posts:260
Joined 2016-4-4
Last Visited 2016-08-31
Post time 2016-6-5 22:19:35 | Show all posts
Hello pminhtri56,

Please let me know if this issue has resolved itself. I apologize for the late reply.

Thanks for your patience,

Black Beauty
Translate
Floor reply (0)

 blackbeauty Last edit in 2016-6-5 22:19:35

 Support

Report

Reply Support Not support

Use magic Report

7

Threads

93

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
pkinjor
User
Posts:93
Joined 2016-4-25
Last Visited 2016-06-27
Post time 2016-6-5 22:26:23 | Show all posts
Edited by pkinjor at 2016-6-5 14:29

Hi!,

So this is probably an issue with your TEMP Folder being able to overwrite pre-existing data.
To fix this issue.

Click Start > Run > Type: %appdata% > Go to the "LOA2" Folder, And simply delete everything inside that folder.
Then try restarting the application

You can either delete the LOA2 Folder completely, Or you can just delete the stuff inside, (MAKE SURE THE APPLICATION IS CLOSED WHEN DOING THIS)
Translate
Floor reply (0)

 pkinjor Last edit in 2016-6-5 22:26:23

 Support

Report
[PkinJ0r]
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2022-11-28 10:41 GMT+8 , Processed in 0.056094 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list