North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels II Support
10039 Threads / 42862 Reply
Search   Favorites  

View: 1678| Reply: 12

Stuck at loading screen

[Copy link]

61

Threads

249

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
roary9
User
Posts:249
Joined 2015-12-24
Last Visited 2016-07-16
Post time 2016-4-29 20:04:53 | Show all posts |Read mode
Stuck at loading screen Reply:12| View:1678
Can someone please tell me why am I always stuck at 18% of loading screen?
I have cleared cache, change browsers, etc
I can only manage to log into the game after 1400 - 1500 server time every day but before then, its always like this.
Translate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

 roary9 Last edit in 2016-4-29 20:04:53

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

7

Threads

31

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
freerlotus
User
Posts:31
Joined 2013-12-31
Last Visited 2021-11-29
Post time 2016-4-29 20:11:37 | Show all posts
I've been having similar issues lately. It either gets stuck at 18% or there's an extreme lag once in game and buttons do not work properly.
Translate
Floor reply (1)
  • same here. if i manage to log into the game before 1400 server time, the buttons can't work and everything can't be done.
    Translate
    2016-4-29 23:15  Reply

 freerlotus Last edit in 2016-4-29 20:11:37

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

2

Threads

68

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
(s1)ravin
User
Posts:68
Joined 2016-3-25
Last Visited 2017-05-08
Post time 2016-4-29 20:35:11 | Show all posts
Hi,

If you would both be so kind as to let us know your IGN and Server, ISP, Mini Client or Browser- please include what browser you are using, We will forward it on to the Dev team for investigation. May I suggest in addition to the cache and other previously mentioned items that you restart your computer and apply any required updates if you are using a Windows based system, this has proven to an issue for several individuals in the past. Thank you for your time and playing LOA!
Translate
Floor reply (0)

 (s1)ravin Last edit in 2016-4-29 20:35:11

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

3

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
some1else
User
Posts:3
Joined 2016-2-15
Last Visited 2016-07-29
Post time 2016-4-29 20:49:49 | Show all posts
having same issue right now.
server 10
Talis
using firerfox
Translate
Floor reply (3)
  • same thing now using the miniclient
    Translate
    2016-4-30 00:10  Reply
  • Hello some1else. Your issue has been sent to our dev team and should be fixed soon.

    Any other problems feel free to contact us.

    KittyLicker
    Translate
    2016-4-30 01:16  Reply
  • One quick question. Are you trying to log in via FB or your GTA account?
    Translate
    2016-4-30 01:34  Reply

 some1else Last edit in 2016-4-29 20:49:49

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

61

Threads

249

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
roary9
User
Posts:249
Joined 2015-12-24
Last Visited 2016-07-16
 Author| Post time 2016-4-29 23:13:26 | Show all posts
Edited by roary9 at 2016-4-29 23:14

s5 Alecta
IGN - Roary
browsers used - chrome, firefox
if its the ISP problem then it should be consistent that we're stuck at the loading screen every time.
however, i am able to get into the game after 1400 server time without any issues and sometimes after 1500 server time.
i don't have problems logging into magerealm even with 2 toons at the same time.
p/s i update every thing regularly
Translate
Floor reply (3)
  • Hello roary9. Your issue has been sent to our dev team and should be fixed soon.

    Any other problems feel free to contact us.

    KittyLicker
    Translate
    2016-4-30 01:16  Reply
  • One quick question. Are you trying to log in via FB or your GTA account?
    Translate
    2016-4-30 01:34  Reply
  • i'm using the gta account
    Translate
    2016-4-30 02:03  Reply

 roary9 Last edit in 2016-4-29 23:13:26

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

2

Threads

7

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
pminhtri56
User
Posts:7
Joined 2016-4-29
Last Visited 2016-05-14
Post time 2016-4-29 23:30:07 | Show all posts
i have the same problem
s34
IGN: Yu
using miniclient stucks at 12%
using google chrome stuck at 5%
i've already cleared cache and cookies
Translate
Floor reply (3)
  • Hello pminhtri56. Your issue has been sent to our dev team and should be fixed soon.

    Any other problems feel free to contact us.

    KittyLicker
    Translate
    2016-4-30 01:15  Reply
  • One quick question. Are you trying to log in via FB or your GTA account?
    Translate
    2016-4-30 01:34  Reply
  • by GTA account
    Translate
    2016-4-30 03:11  Reply

 pminhtri56 Last edit in 2016-4-29 23:30:07

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

7

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
archonol magon...
User
Posts:7
Joined 2014-5-12
Last Visited 2016-09-20
Post time 2016-4-29 23:33:09 | Show all posts
Same problem experienced
s5 Alecta
IGN - Potato
browsers used - chrome
Translate
Floor reply (2)

 archonol magon... Last edit in 2016-4-29 23:33:09

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

12

Threads

170

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
kittylicker (s...
User
Posts:170
Joined 2015-10-30
Last Visited 2016-06-29
Post time 2016-4-30 01:05:18 | Show all posts
Hello archonol. Thanks for reporting this issue. I will forward it right away to the dev team.

KittyLicker
Translate
Floor reply (0)

 kittylicker (s... Last edit in 2016-4-30 01:05:18

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

12

Threads

170

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
kittylicker (s...
User
Posts:170
Joined 2015-10-30
Last Visited 2016-06-29
Post time 2016-4-30 01:40:04 | Show all posts
Edited by kittylicker (s1) at 2016-4-30 01:41

The issue has been reported but we need that one last bit of info from you all. What platform are you logging in with, FB or your GTA account?
Translate
Floor reply (0)

 kittylicker (s... Last edit in 2016-4-30 01:40:04

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

61

Threads

249

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
roary9
User
Posts:249
Joined 2015-12-24
Last Visited 2016-07-16
 Author| Post time 2016-4-30 02:05:54 | Show all posts
i'm logging into LoA2 with my gta account but i log into magerealm with both accounts and both aren't posing any problems with loading
Translate
Floor reply (0)

 roary9 Last edit in 2016-4-30 02:05:54

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2022-12-3 09:41 GMT+8 , Processed in 0.067279 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list