North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
View: 505| Reply: 4

[Suggestion]Chat channel swap function

[Copy link]

1

Threads

8

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
plowboy
User
Posts:8
Joined 2016-5-10
Last Visited 2016-05-24
Post time 2016-5-12 09:06:58 | Show all posts |Read mode
[Suggestion]Chat channel swap function Reply:4| View:505
If we could use slash commands to swap chat channels we would like to type in it would help with the wrong channel messages, and add ease of use, most mmo games offer this. For example: /w to type in world chat channel, /g for guild, /b for battle, etc.... that way you do not have to manually click to change the channel you want your message to appear in.
Translate

 plowboy Last edit in 2016-5-12 09:06:58

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

2

Threads

27

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
tsukinoarashii
User
Posts:27
Joined 2016-5-2
Last Visited 2016-05-26
Post time 2016-5-12 09:26:15 | Show all posts
Ive seen it done before, however with how few chat rooms there are to begin with...
guild, battle, world.
It wouldnt make that much of sense, but its been done elsewhere.



if anything id suggest something for PM's. the only time i see those things is when i notice a small button twords the lower screen. with your idea in mind, theres nothing to switch for into PM's. Which, alone, is a bother.
Translate
Floor reply (0)

 tsukinoarashii Last edit in 2016-5-12 09:26:15

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

226

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
shinokage
Sr. Player Moderator
Posts:226
Joined 2016-4-7
Last Visited 2017-12-15
Post time 2016-5-12 12:15:12 | Show all posts
plowboy.
    Thank you for taking the time to submit a suggestion, I will record the details on your behalf
Translate
Floor reply (0)

 shinokage Last edit in 2016-5-12 12:15:12

 Support

Report

S8/S143 Syndaliah ~ PM me in game if you got questions
Reply Support Not support

Use magic Report

33

Threads

301

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
loa2chang
User
Posts:301
Joined 2016-4-28
Last Visited 2016-08-12
Post time 2016-5-12 20:18:12 | Show all posts
Edited by loa2chang at 2016-5-12 20:19

nice idea.  Also I wish there is a shortcut key for the inventory, mount, hero, equipment, etc...
Translate
Floor reply (0)

 loa2chang Last edit in 2016-5-12 20:18:12

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

8

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
plowboy
User
Posts:8
Joined 2016-5-10
Last Visited 2016-05-24
 Author| Post time 2016-5-14 10:27:53 | Show all posts
yes hot keys are always handy to have also, to open bags, or hero page, etc, i used hot keys alot in other games
Translate
Floor reply (0)

 plowboy Last edit in 2016-5-14 10:27:53

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2022-11-28 09:53 GMT+8 , Processed in 0.051728 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list