North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels II Support
10017 Threads / 42804 Reply
Search   Favorites  

View: 651| Reply: 6

BAHHH...

[Copy link]

14

Threads

40

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
kaoskitteh
User
Posts:40
Joined 2015-9-13
Last Visited 2017-05-23
Post time 2016-6-26 06:23:43 | Show all posts |Read mode
BAHHH... Reply:6| View:651
I use the mini-client and log in with an email... I do not play my games via Facebook or a browser...


Have played since day one of game open... the servers I have played and play... do not save in the "Servers Played" section... never have and it's a pain in the arse to have to scroll through the list... furthermore if I need to refresh my UI, it starts me out on the newest server with a new toon... so can't refresh either... just have to close UI down.

NOW, when I need to use LH to run X-Server it will put me into X-Server but at end of battle it just gets stuck on loading screen... so that doesn't work for me now either.

How do I get these items fixed?!?!  Please... anyone... anyone...

Thanks!
Translate

 kaoskitteh Last edit in 2016-6-26 06:23:43

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

2

Threads

499

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
abaddon08
User
Posts:499
Joined 2016-3-31
Last Visited 2017-03-24
Post time 2016-6-26 06:47:10 | Show all posts
Hi KaosKitteh,
Sorry you are having trouble with the mini client. Have you deleted the mini client completely and re-downloaded it lately. There are sometimes updates and I am working on getting them to announce when there is or to have the ability to update the mini client without deleting it.
I have two characters on the account I use in the mini client and the refresh has always caused it to reload on my secondary character. I hadn't used refresh in a long time so did not know this was still happening but I will submit that issue to the dev team for review for you.
Let me know if you are still having any of these issues after you delete and re-download it.
Thanks dear,
See you in game, have fun!
Translate
Floor reply (0)

 abaddon08 Last edit in 2016-6-26 06:47:10

 Support

Report
Abaddon - s117
Patience is a virtue oftentimes forgotten
Reply Support Not support

Use magic Report

14

Threads

40

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
kaoskitteh
User
Posts:40
Joined 2015-9-13
Last Visited 2017-05-23
 Author| Post time 2016-6-27 00:27:53 | Show all posts
Will give it a go... delete reinstall and will update this issue(s) once I see how it all plays out!   Thanks!
Translate
Floor reply (0)

 kaoskitteh Last edit in 2016-6-27 00:27:53

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

14

Threads

40

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
kaoskitteh
User
Posts:40
Joined 2015-9-13
Last Visited 2017-05-23
 Author| Post time 2016-6-27 01:23:59 | Show all posts
UPDATE:  ... did nothing to fix my servers played issue
Translate
Floor reply (1)
  • I have had this problem before also. Luckily for me it fixed by just shutting down the client and reloading it. But im guessing you have done this already several times. Re install hasnt worked either, does it work fine from your browser?
    Translate
    2016-6-27 01:28  Reply

 kaoskitteh Last edit in 2016-6-27 01:23:59

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

2

Threads

499

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
abaddon08
User
Posts:499
Joined 2016-3-31
Last Visited 2017-03-24
Post time 2016-6-27 02:15:34 | Show all posts
KaosKitteh,
Do you have any screenshots hun?
Translate
Floor reply (0)

 abaddon08 Last edit in 2016-6-27 02:15:34

 Support

Report
Abaddon - s117
Patience is a virtue oftentimes forgotten
Reply Support Not support

Use magic Report

2

Threads

499

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
abaddon08
User
Posts:499
Joined 2016-3-31
Last Visited 2017-03-24
Post time 2016-6-29 11:15:46 | Show all posts
Hi KaosKitteh,
I have an update for you. The dev team is taking a closer look at the issue so I will let you know when they give a final response.

Thanks hun,
See you in-game!
Translate
Floor reply (0)

 abaddon08 Last edit in 2016-6-29 11:15:46

 Support

Report
Abaddon - s117
Patience is a virtue oftentimes forgotten
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

1

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
vikinghalex
User
Posts:1
Joined 2016-7-5
Last Visited 2016-07-12
Post time 2016-7-11 15:14:57 | Show all posts
Just wanted to add that I had this same issue with one of my characters but it was resolved when i logged that character in on the actual website, after that I had no more issues with having to manually pick a server on login.

Hope this helped you, even if it is a bit late.
Translate
Floor reply (0)

 vikinghalex Last edit in 2016-7-11 15:14:57

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2021-4-21 09:08 GMT+8 , Processed in 0.054780 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list