North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Bugs
16677 Threads / 76235 Reply
Search   Favorites  

View: 773| Reply: 3

ARMAMENT GLITCH [SOLVED]

[Copy link]

24

Threads

149

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
batuu
User
Posts:149
Joined 2015-2-23
Last Visited 2018-03-22
Post time 2016-7-2 17:37:36 | Show all posts |Read mode
ARMAMENT GLITCH [SOLVED] Reply:3| View:773
Edited by batuu at 2016-7-2 18:06

I synthed a legendary Grizzly fang from 20 shards, bringing the total count of my Grizzly fangs to 5 which i should be able to synth to a mythic one but apparently it has not registered and doesn't count towards synthing the mythic, game still sees that i have 4 grizzly fangs, here is the screen shot



as you can see from inventory(right side) it shows i do have the 5 grizzly fangs but when about to synth(left side), it counts as 4/5, i just synthed the last legendary grizzly fang required

Translate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

 batuu Last edit in 2016-7-2 17:37:36

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

24

Threads

149

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
batuu
User
Posts:149
Joined 2015-2-23
Last Visited 2018-03-22
 Author| Post time 2016-7-2 17:42:01 | Show all posts
OH, I figured it out, its not an actual bug, just when the item is socketed with the crystals it can't be synthed, you have to remove the crystals from the sockets, i think there should be an alert notifying this
Translate
Floor reply (1)
  • rubeolefm 

    Sr. Player Moderator

    OK, I take good note of that, and will pass your suggestion.
    Thanks a lot
    Translate
    2016-7-2 17:49  Reply

 batuu Last edit in 2016-7-2 17:42:01

 Support 1

Report
Default Signature
Reply Support 1 Not support 0

Use magic Report

43

Threads

255

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
argo nias
User
Posts:255
Joined 2014-6-10
Last Visited 2020-10-13
Post time 2016-7-2 17:39:56 | Show all posts
Just had the same issue. You have to recycle your "in use" armament, so you get your material back + unsocketing any crystals. Then it works
Translate
Floor reply (0)

 argo nias Last edit in 2016-7-2 17:39:56

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

51

Threads

2083

Posts

0

Credits

资深玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
rubeolefm
Sr. Player Moderator
Posts:2083
Joined 2016-1-28
Last Visited 2019-09-29
Post time 2016-7-2 17:41:39 | Show all posts
Hello anonymous player,
In order to open an investigation on what's happening on your account, I need essential informations such as your in game name, server, and platform used to connect to game (Fb,R2, GTarcade...)

Did you try to refresh the game and re-synth eventually? sometimes inventory needs that to actualize.
Translate
Floor reply (0)

 rubeolefm Last edit in 2016-7-2 17:41:39

 Support

Report
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2021-4-20 22:00 GMT+8 , Processed in 0.056607 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list