North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Support
42048 Threads / 241115 Reply
Search   Favorites  

View: 855| Reply: 17

Blank Char Page

[Copy link]

95

Threads

738

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
gamesmandeep
User
Posts:738
Joined 2014-9-10
Last Visited 2018-05-01
Post time 2016-7-7 11:24:28 | Show all posts |Read mode
Blank Char Page Reply:17| View:855
Almost 6-7 players have reported this happening on my server.
Platform: GTArcade.
Please look into the matter

PS: Its not net connection problem / browser problem. You are welcome to think beyond it.
Translate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

 gamesmandeep Last edit in 2016-7-7 11:24:28

 Support

Report
VikiArcher [AstralChild (S9)]
Reply

Use magic Report

154

Threads

816

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
cratus.gos
User
Posts:816
Joined 2014-9-24
Last Visited 2021-04-08
Post time 2016-7-7 11:26:44 | Show all posts
Kratos of UA42

I have the same problem. My toon is blank.  All of my heroes not show up in characters.  
Translate
Floor reply (0)

 cratus.gos Last edit in 2016-7-7 11:26:44

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

58

Threads

414

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
ph3nom
User
Posts:414
Joined 2014-4-5
Last Visited 2018-04-05
Post time 2016-7-7 11:27:24 | Show all posts
Ph3nom from S91 GTArcade

Same problem with me as well.
Translate
Floor reply (0)

 ph3nom Last edit in 2016-7-7 11:27:24

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

48

Threads

284

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
abxl3ypvyo8o_l...
User
Posts:284
Joined 2015-3-15
Last Visited 2018-09-17
Post time 2016-7-7 11:28:18 | Show all posts
Same on Abigail 1047 server IGN Lord Sith
Translate
Floor reply (0)

 abxl3ypvyo8o_l... Last edit in 2016-7-7 11:28:18

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

8

Threads

84

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
raith
User
Posts:84
Joined 2014-1-6
Last Visited 2019-02-01
Post time 2016-7-7 11:30:21 | Show all posts
Well we all know that one guy dealt with this for weeks without them fixing it. Not sure if he just gave up and quit the game or they finally fixed it. This is a massive issue with Tycoon coming, and on top of that just the simple fact you can literally do nothing in the game until this is fixed.
Translate
Floor reply (1)
  • his was FINALLY fixed, he is on my server (ua106) and now everyone is having the issue SIGH
    Translate
    2016-7-7 11:35  Reply

 raith Last edit in 2016-7-7 11:30:21

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

16

Threads

64

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
jabby4evr
User
Posts:64
Joined 2015-4-21
Last Visited 2021-03-05
Post time 2016-7-7 11:30:27 | Show all posts
same on ua106 and s675, looks like it is a game-wide issue
Translate
Floor reply (0)

 jabby4evr Last edit in 2016-7-7 11:30:27

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

13

Threads

162

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
icem4ster
User
Posts:162
Joined 2014-9-27
Last Visited 2020-12-05
Post time 2016-7-7 11:31:32 | Show all posts
same here on  519  894
Translate
Floor reply (0)

 icem4ster Last edit in 2016-7-7 11:31:32

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

2

Threads

11

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
abxktivio2bez3...
User
Posts:11
Joined 2015-8-13
Last Visited 2019-08-10
Post time 2016-7-7 11:33:48 | Show all posts
Same for me server Maria 1007
Translate
Floor reply (0)

 abxktivio2bez3... Last edit in 2016-7-7 11:33:48

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

67

Threads

190

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
starrider
User
Posts:190
Joined 2013-12-24
Last Visited 2020-12-18
Post time 2016-7-7 11:34:27 | Show all posts
Changed party and skills for Gauntlet, now can not view party or skills to change them back. Now what? Play will be sevearly difficult now to score wins in PvP
Translate
Floor reply (0)

 starrider Last edit in 2016-7-7 11:34:27

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

16

Threads

47

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
shadypinemhp
User
Posts:47
Joined 2014-7-6
Last Visited 2017-05-12
Post time 2016-7-7 11:34:33 | Show all posts
Same on Server UA41
Translate
Floor reply (1)

 shadypinemhp Last edit in 2016-7-7 11:34:33

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2021-4-12 08:52 GMT+8 , Processed in 0.065466 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list