North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels II Strategy
1353 Threads / 7667 Reply
Search   Favorites  

View: 2519| Reply: 6

Duality Runes

[Copy link]

25

Threads

585

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
mckinnon02
User
Posts:585
Joined 2016-7-8
Last Visited 2017-03-08
Post time 2016-9-22 21:52:58 | Show all posts |Read mode
Duality Runes Reply:6| View:2519
I'm looking at these, and nonestly wondering if they're worth the resource investment of dungeon seals against saving for enchantment stones from extra legendary relics, and engraves.

To create one fused r8 rune, it costs 540 rune gems. The rune gems are available for 100 seals each in the resource shop, and there's also a daily cap of 50 a day. So 5,000 seals for 50 gems... and it will take you 11 days, roughly, to get enough to fuse one rune. You can create four combination runes, so for a full set of combination runes in one relic, you're looking at 44 days (not including the investment to create the needed runes). I'm sure the rune gems will be available for diamonds and in the events. Having a full set of fused runes generates two rune slots for non-combination runes (I'm assuming that you cannot include a non-fused HP rune with a fused rune in the same relic, but I may be incorrect about that- can't test it atm).

I can only see this being worth the seal investment in the event that you can include a non-fused rune of the same type that is in a fused rune. Otherwise, the seals should be going towards extra legendary relics for stars, or engraves for upgrading stats on current runes. Am I wrong?
Translate

 mckinnon02 Last edit in 2016-9-22 21:52:58

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

112

Threads

1227

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
nemue
User
Posts:1227
Joined 2014-4-22
Last Visited 2016-12-31
Post time 2016-9-23 17:20:04 | Show all posts
Edited by nemue at 2016-9-23 10:30

ok i have make a test , screen for prouve :

atk +hit rune ,+ atk rune check = ok you can
does engraving work in it ?
reply bye screen :


yes it's work . I hope this explenation bye screen will be more explicite than words .
have good day .For blond girl : rune atk+ hit = 1 stat
                        rune atk = 1 stat
(atk +hit ) different of ( atk ) rune   .

( ps : personnal info , later , fuse  rune could be refound , when ? idk i can't read on mind of Dev .)

Translate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Floor reply (4)
  • Thanks Nemue ..., glad the system allow us to put another same kind of rune with combine (fused) and without combine.
    Translate
    2016-9-23 17:37  Reply
  • Hahaha..., about blond girl, i think you know Tina S from your country (France) , just search at utube
    Translate
    2016-9-23 17:46  Reply
  • you can't put 2 runes (atk  hit) because it's same stat , you can only add  atk R  ( atk hit ) R hit R .  
    Do you speak about Samatha oups ? it's fun too . i'll will see what u say in YT .
    Translate
    2016-9-23 17:50  Reply
  • Oke, I mean we can put atk hit rune (with combine/fused in any lvl) and put atk only or hit only (without combine in any lvl) at another slot.
    Translate
    2016-9-23 18:22  Reply

 nemue Last edit in 2016-9-23 17:20:04

 Support 1

Report
be free
Reply Support 1 Not support 0

Use magic Report

45

Threads

691

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
moratia_sanga
User
Posts:691
Joined 2014-3-7
Last Visited 2017-12-28
Post time 2016-9-22 22:18:45 | Show all posts
You will be able to fuse both rune. I'm 99% sur of it, for two reason,
first, if you can't you wouldn't have room to create better relic, or we know chinese have better.
second, if you can't there would be no reason to cap the fuse at lvl 8 while usual are cap at lvl 10
Translate
Floor reply (1)
  • The reason I'm asking is because of the current rule restriction where you cannot include two of the same type of rune in one relic (i.e. you can't have two hp runes in the same relic). I guess it depends on whether GTArcade coded the system to recognize fused runes as being different from those that are not fused. And yeah, we know the Chinese have better... well... everything. As to the cap on rune level, that does look likely.
    Translate
    2016-9-22 22:40  Reply

 moratia_sanga Last edit in 2016-9-22 22:18:45

 Support

Report
S106-Moratia | https://www.you tube.com/channel/UCYvTQodTbmmvfKCWt6LI3RQ
Reply Support Not support

Use magic Report

8

Threads

197

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
m a d
User
Posts:197
Joined 2016-7-18
Last Visited 2019-08-02
Post time 2016-9-22 23:05:54 | Show all posts
Edited by m a d at 2016-9-22 23:13

If I still remember in LOA 1 (half forget ), when we combine Rune HP and Dodge, we can still put in any other slot HP or Dodge rune (not combine), and sorry if I'm wrong .

Is this game can put rune with same kind after combine?.
Translate
Floor reply (3)
  • hi in did , same stat after combine ... yes it's same as Loa 1 , if you fuse 2 rune you have one news ,  so after it's different . you have 3 slot , that's a pure evidence you can add to one combine Dodge-Hp , one simple Hp rune ... you have only 8 rune  on the game .... may be she is a blond girl
    Translate
    2016-9-22 23:24  Reply
  • This, after I stated that it would be worth the investment if two runes of the same type could be slotted. Before the game update, it wasn't possible to put two of the same type of rune into the same relic. Do you even read, Nemue, or do you just pick words out and then post?
    Translate
    2016-9-23 00:26  Reply
  • no i can't read to difficult forr me
    Translate
    2016-9-23 17:34  Reply

 m a d Last edit in 2016-9-22 23:05:54

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

5

Threads

116

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
dariomalva
User
Posts:116
Joined 2016-4-21
Last Visited 2016-10-09
Post time 2016-9-22 23:19:58 | Show all posts
yes we can... if u see news guide runes dual u can see tester has dodge single rune and dodge double rune same for defence single rune and defence on dual rune... that mean u can make 1 att + 1 att/hit rune and this is OP for dps lol
hope I'm clear enough have fun.... p.s. vip 0 player on s100 with 18,6m BR no need spend a lot of money to have fun in game if u use ur time wisely
Translate
Floor reply (0)

 dariomalva Last edit in 2016-9-22 23:19:58

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

29

Threads

260

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
rawrrawr
User
Posts:260
Joined 2016-6-8
Last Visited 2018-12-01
Post time 2016-9-23 11:06:30 | Show all posts
Edited by rawrrawr at 2016-9-23 11:10

If you fused a HP and DEF..you can socket the fused rune AND and HP and/or DEF rune in the same relic.  Once fused, they are considered a different rune.  You can't, however, have 2 fused HP and Def runes in the same relic.
For example with a mythic relic with 6 slots:

1. HP
2.DEF
3. Fused Hp & Def
4. ATK
5.Fused ATK and CRIT
6.END

That is the whole point of Duality Runes...otherwise, there would be extra slots in mythic relics that will be empty if you fused a couple.
Translate
Floor reply (6)
  • Sry this might be different question. But i was wondering if u make r6 dual rune, can u later on fuse 3 r6 dual runes to 1 r7 dual rune?
    Translate
    2016-9-23 11:29  Reply
  • Good question, but I'm not sure.  I haven't fused any runes yet so I don't know if you can combine 3 fused runes to make 1 higher fused rune.
    Translate
    2016-9-23 11:47  Reply
  • Thx for the quick reply. I havent try yet myself, didnt have tht many runes to try it.
    Translate
    2016-9-23 11:51  Reply
  • i am pretty sure this is possible because in bulk combination you can see the fused gem options in the pop up
    Translate
    2016-9-23 14:50  Reply
  • You are right. When clicking 'Bulk Combine', there is an option for dual runes as well.
    Translate
    2016-9-23 17:12  Reply
  • Thanks guys for all of your info .
    Translate
    2016-9-23 17:37  Reply

 rawrrawr Last edit in 2016-9-23 11:06:30

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

112

Threads

1227

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
nemue
User
Posts:1227
Joined 2014-4-22
Last Visited 2016-12-31
Post time 2016-9-23 23:15:19 | Show all posts
to the question
" does dual  rune could be combined together "
reply by screen :


Yes you can ( i love this english expression "yes we can" hahahahah)
Translate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Floor reply (0)

 nemue Last edit in 2016-9-23 23:15:19

 Support

Report
be free
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2021-6-18 23:46 GMT+8 , Processed in 0.067559 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list