North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
View: 436| Reply: 3

loa2 use miner?

[Copy link]

3

Threads

5

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
funnytavern
User
Posts:5
Joined 2016-4-17
Last Visited 2017-05-05
Post time 2016-9-29 11:08:29 | Show all posts |Read mode
loa2 use miner? Reply:3| View:436
Why, when i launch loa2, my cpu loading on 25%? when i just stand in city with disable people.

Translate

 funnytavern Last edit in 2016-9-29 11:08:29

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

9

Threads

260

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
mae s281
User
Posts:260
Joined 2016-6-24
Last Visited 2017-02-03
Post time 2016-9-29 13:26:36 | Show all posts
It's utilizing 25% of your processing power to run your programs and background services.
Translate
Floor reply (0)

 mae s281 Last edit in 2016-9-29 13:26:36

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

3

Threads

5

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
funnytavern
User
Posts:5
Joined 2016-4-17
Last Visited 2017-05-05
 Author| Post time 2016-10-1 08:39:39 | Show all posts
man u think u very smart? and i idiot? i launch only loa2 and that game eat 25%
Translate
Floor reply (1)
  • Mae is correct, I use 17% processing power to run LOA2 with nothing else running.  Your operating system still runs in the background regardless if you have nothing else open.  
    Translate
    2016-10-1 09:23  Reply

 funnytavern Last edit in 2016-10-1 08:39:39

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

87

Threads

264

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
winterfang
User
Posts:264
Joined 2014-7-28
Last Visited 2021-05-29
Post time 2016-10-1 12:31:18 | Show all posts
it uses 100% of the cpu, even if u duel log with mini client or browser.
Translate
Floor reply (0)

 winterfang Last edit in 2016-10-1 12:31:18

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2021-6-20 21:13 GMT+8 , Processed in 0.057169 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list