North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
View: 1329| Reply: 16

khaos draw 100x

[Copy link]

1

Threads

3

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
hhiva40
User
Posts:3
Joined 2015-12-16
Last Visited 2017-11-12
Post time 2016-10-3 21:21:11 | Show all posts |Read mode
khaos draw 100x Reply:16| View:1329
please add draw 100x for khaos card draw, because when you have high amount of khaos core its take hours to draw card with them.

Translate

 hhiva40 Last edit in 2016-10-3 21:21:11

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

71

Threads

1513

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
yagami
User
Posts:1513
Joined 2015-1-27
Last Visited 2019-04-25
Post time 2016-10-10 21:18:01 | Show all posts
Actually, make it like Rune and Awaken. Let us input the number ourselves.
Translate
Floor reply (2)
  • Wise as ever,i agreed with Yagami.
    Translate
    2016-10-10 22:07  Reply
  • also raise the level up from 10 10, to like 20 or something. and when you have 200k khaos cores, imputing the number would be amazing
    Translate
    2016-10-14 15:08  Reply

 yagami Last edit in 2016-10-10 21:18:01

 Support 2

Report
IGN: Yagami | Server: Kongregate S2 (EST) | Guide
Reply Support 2 Not support 0

Use magic Report

11

Threads

158

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
doubt
User
Posts:158
Joined 2014-5-29
Last Visited 2019-09-18
Post time 2016-10-4 01:27:09 | Show all posts
I wouldn't say hours, but I had thought of this when I was clearing out 14k Khaos cores. I had been meaning to suggest it, support the idea though.
Translate
Floor reply (0)

 doubt Last edit in 2016-10-4 01:27:09

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

124

Threads

735

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
x
User
Posts:735
Joined 2014-7-1
Last Visited 2020-04-07
Post time 2016-10-4 01:47:13 | Show all posts
yes..100x in khaos ..really need it..
Translate
Floor reply (0)

 x Last edit in 2016-10-4 01:47:13

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

49

Threads

335

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
bonecrusher
User
Posts:335
Joined 2015-1-5
Last Visited 2018-09-14
Post time 2016-10-4 03:44:41 | Show all posts
Get an AutoClicker, Og take a cop of coffee while waiting
Translate
Floor reply (2)
  • an auto-clicker is a script and the devs have already said scripts are not allowed...  so yeah, great suggestion
    Translate
    2016-10-4 03:51  Reply
  • its not like a cheat like it was on Tarot Cards, or gems. So i cant see problems With that. u can click as fast as it, it just for lazy People :p
    Translate
    2016-10-4 04:33  Reply

 bonecrusher Last edit in 2016-10-4 03:44:41

 Support

Report
IGN: BoneCrusher Serv: Zimri 727
Reply Support Not support

Use magic Report

9

Threads

199

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
vixeness
User
Posts:199
Joined 2014-1-8
Last Visited 2017-08-28
Post time 2016-10-4 03:52:04 | Show all posts
yes, agreed, we need this.
Translate
Floor reply (0)

 vixeness Last edit in 2016-10-4 03:52:04

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

33

Threads

183

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
groat
User
Posts:183
Joined 2015-3-6
Last Visited 2019-12-19
Post time 2016-10-10 20:57:14 | Show all posts
Give us 1000x while you are at it
Translate
Floor reply (0)

 groat Last edit in 2016-10-10 20:57:14

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

49

Threads

542

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
iamnobody
User
Posts:542
Joined 2015-12-16
Last Visited 2020-04-07
Post time 2016-10-11 02:00:05 | Show all posts
I agree, now that Khaos cores are added to the consuming/regaining players will be saving cores  instead of using daily. We need a quicker draw method.
Translate
Floor reply (0)

 iamnobody Last edit in 2016-10-11 02:00:05

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

5

Threads

21

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
angelique_rehf...
User
Posts:21
Joined 2015-12-10
Last Visited 2018-08-13
Post time 2016-10-12 15:37:44 | Show all posts
thought that too. when we must draw in khaos for tycoon, it tooks to long. would be easier with draw X 100 button.
Translate
Floor reply (0)

 angelique_rehf... Last edit in 2016-10-12 15:37:44

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

8

Threads

72

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
riskloa15
User
Posts:72
Joined 2015-2-23
Last Visited 2017-05-06
Post time 2016-10-12 17:29:39 | Show all posts
+1 for  op
Translate
Floor reply (0)

 riskloa15 Last edit in 2016-10-12 17:29:39

 Support

Report
IGN : Risk
Server: ua224
Platform: facebook
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2020-4-7 18:34 GMT+8 , Processed in 0.438413 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list