North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Support
42065 Threads / 241238 Reply
Search   Favorites  

View: 1100| Reply: 20

not able to join showdown tournament

[Copy link]

60

Threads

323

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
philippe.igodt
User
Posts:323
Joined 2014-7-3
Last Visited 2017-04-24
Post time 2016-10-4 14:53:16 | Show all posts |Read mode
not able to join showdown tournament Reply:20| View:1100
Not a single player can join the showdown tournament. Even a player with a lot more BR then me cant join.
IGN Vikinglord
Server: UB33 (former UA23 - S242)
Platform: FB
timezone/ GMt

Translate

 philippe.igodt Last edit in 2016-10-4 14:53:16

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

2

Threads

3078

Posts

0

Credits

禁止访问

Credits
0
blankz
User
Posts:3078
Joined 2014-9-3
Last Visited 2017-04-19
Post time 2016-10-5 02:48:03 | Show all posts
Note: The author has been banned or deleted.
Floor reply (5)
  • same answer for you as Sun Ce ,   i posted it a 14:35 so not at 8 in the morning, and if i posted it at 8:00 in the morning why we dont have attempts?
    just sended a screenshot to another mod from an hour ago (its 19:00 here now and still not working)
    Translate
    2016-10-6 00:46  Reply
  • our server was down 4 hours,read and see screenshots  in other threads i have made
    Translate
    2016-10-6 00:57  Reply
  • BUT NO MOD REPLIED THOSE THREADS
    Translate
    2016-10-6 00:57  Reply
  • and timezone diffrence  . .. if its 8 in the morning at your place count   6 or 8 for gmt depending if your east or west in the states.
    so not EST only
    Translate
    2016-10-6 02:49  Reply
  • did you ever resolve any problem? or just here to grab free diamonds ? except few MOD i know u all are doing nothing   and devs breaking more than they fixing
    Translate
    2016-10-6 05:32  Reply

 blankz Last edit in 2016-10-5 02:48:03

 Support 3

Report
Default Signature
Reply Support 3 Not support 0

Use magic Report

60

Threads

323

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
philippe.igodt
User
Posts:323
Joined 2014-7-3
Last Visited 2017-04-24
 Author| Post time 2016-10-4 15:42:18 | Show all posts
ranking



Translate
Floor reply (0)

 philippe.igodt Last edit in 2016-10-4 15:42:18

 Support 2

Report
Default Signature
Reply Support 2 Not support 0

Use magic Report

60

Threads

323

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
philippe.igodt
User
Posts:323
Joined 2014-7-3
Last Visited 2017-04-24
 Author| Post time 2016-10-4 15:35:13 | Show all posts
When we attack a player in showdown we recieve a message telling us "we are not qualified for that stage" RIP and me are on the same server and we have same issue
Translate
Floor reply (0)

 philippe.igodt Last edit in 2016-10-4 15:35:13

 Support 1

Report
Default Signature
Reply Support 1 Not support 0

Use magic Report

157

Threads

3270

Posts

0

Credits

Team Lead

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
freyafm
Team Lead
Posts:3270
Joined 2015-6-3
Last Visited 2021-06-14
Post time 2016-10-4 15:18:27 | Show all posts
Edited by freyafm at 2016-10-4 17:20

Can you guys please provide some ss? Use this link to upload your ss and use one of the links you'll be offered in there for forums: https://postimage.org/
For me everything works just fine on GMT. And in showdown we actually see ALL Time zones, this event it's between ALL Time zones.
Group Stage is open in GMT , so I cannot understand what the issue is. Please help me understand.
Translate
Floor reply (12)

 freyafm Last edit in 2016-10-4 15:18:27

 Support 1

Report
Please try and make all the posts/threads that have to be reported, in Support Section!!!!
Reply Support 1 Not support 0

Use magic Report

6

Threads

61

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
bakudan
User
Posts:61
Joined 2016-1-16
Last Visited 2017-01-17
Post time 2016-10-4 14:56:22 | Show all posts
Edited by bakudan at 2016-10-4 14:57

Yeap its a non sense, like i'm rank 90 on CS CoM, but 4000+ in Showdown, where come from all those 45+m BR in Showdown ? its like 90% of unknow .... no way to be in top 2000 in the 80+ level  Champion Showdown.
Please just kick out inactives players....

Every TOP 500 CS CoM  from the 3TimeZone should be able to join...
Translate
Floor reply (6)
  • Agree with the kick out of unactive players who quitted the game and still are taking ranking in these tournaments.
    Translate
    2016-10-4 15:01  Reply
  • unactive players cant join anymore i think
    Translate
    2016-10-4 15:14  Reply
  • bakudan,showdown contains players from all timezones thats why so many unknown
    Translate
    2016-10-4 15:15  Reply
  • i understand its from all timezone But... there is like 4timezone no ? so if i'm top 100 CoM CS, i should be around top 500 global, being top 4000  prove there is like 60 % of inactive people in those ranks... o ri will not be able to be top 100 COM CS with this much active players.
    Translate
    2016-10-5 00:07  Reply
  • That doesn't prove anything about number of players, active or otherwise. I'm ranked top 300 BR for showdown, but I don't even do cs com so am way outside top 100 there. my timezone has 4 cs com zones, so by your math there should be at least 1200 players above me in showdown... that is just not how it works
    Translate
    2016-10-5 01:00  Reply
  • If you are having a top spot in CS CoM you're just that good ^^
    I'm usually ranked top50 in CS CoM, top10 or even top3 if its a good day or if I feel like doing CS CoM.
    Following that logic you'll be surprised seeing that I'm ranked 1300 something between Diamond Stage players.
    Translate
    2016-10-5 02:45  Reply

 bakudan Last edit in 2016-10-4 14:56:22

 Support 1

Report
Default Signature
Reply Support 1 Not support 0

Use magic Report

60

Threads

323

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
philippe.igodt
User
Posts:323
Joined 2014-7-3
Last Visited 2017-04-24
 Author| Post time 2016-10-4 14:55:48 | Show all posts
Seems its not even possible to add screenshots abouth it, the contents are to big, first time this happens so something must be wrong,
im not the only one who isnt able to put screenshots on
Translate
Floor reply (1)

 philippe.igodt Last edit in 2016-10-4 14:55:48

 Support 1

Report
Default Signature
Reply Support 1 Not support 0

Use magic Report

10

Threads

127

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
peter van wese...
User
Posts:127
Joined 2014-6-1
Last Visited 2017-11-09
Post time 2016-10-4 15:12:56 | Show all posts
server ub33 was down 4 hours and we cant join ch showdown,no compensation either
Translate
Floor reply (0)

 peter van wese... Last edit in 2016-10-4 15:12:56

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

10

Threads

127

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
peter van wese...
User
Posts:127
Joined 2014-6-1
Last Visited 2017-11-09
Post time 2016-10-4 15:39:51 | Show all posts
Edited by peter van wesemael at 2016-10-4 15:41

our server was down last night,i am ranked 179 but we dont have att attemps and when we click ennemie it says "you are not qualified"
Translate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Floor reply (0)

 peter van wese... Last edit in 2016-10-4 15:39:51

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

60

Threads

323

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
philippe.igodt
User
Posts:323
Joined 2014-7-3
Last Visited 2017-04-24
 Author| Post time 2016-10-4 15:41:23 | Show all posts
Edited by philippe.igodt at 2016-10-6 05:39

a new try
Translate
Floor reply (2)
  • it dont say, event is not open yet but  your not qualified, so nothing to do with being to early
    Translate
    2016-10-6 05:39  Reply
  • and the others who scored points cheated then if im to early?
    Translate
    2016-10-6 05:40  Reply

 philippe.igodt Last edit in 2016-10-4 15:41:23

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

58

Threads

1859

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
sun ce
User
Posts:1859
Joined 2014-12-8
Last Visited 2021-04-15
Post time 2016-10-5 01:04:55 | Show all posts
for the original poster ... UB33 is on GMT server. You posted this 10hrs ago when it was 08:00 GMT. Battles don't start until 10:01
Translate
Floor reply (9)
  • smart one, we tried it just 5 mins ago at 17:45 now and still the same, happy now?
    Translate
    2016-10-5 23:50  Reply
  • So far not a single of UB33 could make a single point or a single battle in this event.
    Translate
    2016-10-5 23:53  Reply
  • not only this, x server bugged, ta bugged
    Translate
    2016-10-5 23:56  Reply
  • another genius,telling us we are wrong,we dont even have attemps
    Translate
    2016-10-6 00:15  Reply
  • and if you say we posted it at 8:00 why we dont have attempts?
    Translate
    2016-10-6 00:23  Reply
  • I play on EST, and live in GMT region. My interface didn't show me having any attempts until after 10:01 (EST time) which I when the event opened either. sorry if you thought I was trying to be smart, I was just pointing out the facts.
    currently it is 13:15 on day 2 for event time (which is EST time regardless of which actual timezone you play on since this is an all-time-zone event. It is currently 18:15 GMT time. so despite you thinking I was being a smart-arse, when you posted this originally the event was simply not open yet for you or any other player. If there is a particular problem for your server then that is something different. unfortunately for you, nothing can be done once the event starts, so the best you can hope for is some kind of comp
    Translate
    2016-10-6 01:21  Reply
  • DW dont work, TA dont work, x server dont work, showdown dont work,
    tycoon starts tomorrow and we get daily rewards from DW and other stuff what dont work. After such a big merge the devs are on holliday, not that i dont allow them but at least we hoped one or two would be on stand by to check what could be going on. Our server was offline for 4 hours, (must be a reason why this happend). So the only thing we need is someone checking hoping in some way to rescue our upcomming tycoon where some people invested in this first upcomming tycoon after the merge. Seems not only our server has the same issue, saw same complaints from UB32 so its larger then first expected. Think our request is a reasonable one, thats "get a look to please"
    Translate
    2016-10-6 05:14  Reply
  • didnt you see screenshots ,players had points ,we didnt have attemps 2 join it ,it said we were not qualified,so we arent wrong, event was started but our server was down when it started and even with ss ,players and mods here dont believe us and devs say nothing went wrong while we have proof,
    Translate
    2016-10-6 05:29  Reply
  • if we where to early it would have said "event is not open yet" and looking to the scores, some players like nuri and others have points, and i dont believe they could enter to early
    Translate
    2016-10-6 05:41  Reply

 sun ce Last edit in 2016-10-5 01:04:55

 Support

Report
Bofu
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2021-6-19 09:02 GMT+8 , Processed in 0.076653 second(s), 55 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list