North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels II Support
10023 Threads / 42813 Reply
Search   Favorites  

View: 1476| Reply: 3

LoA 2 android codec?

[Copy link]

2

Threads

6

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
intern0013
User
Posts:6
Joined 2016-6-25
Last Visited 2017-04-15
Post time 2016-10-8 22:58:36 | Show all posts |Read mode
LoA 2 android codec? Reply:3| View:1476
Hi all,

I tried to play LoA 2 on my android phone, but it said that I need to download a codec. It showed that when the game would normally start to download.
Does anyone know what codec I need, and could provide a link? Thanks in advance.
Translate

 intern0013 Last edit in 2016-10-8 22:58:36

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

19

Threads

1483

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
jazzygirl
Jr. Player Moderator
Posts:1483
Joined 2014-1-3
Last Visited 2021-05-25
Post time 2016-10-9 01:52:43 | Show all posts
hi! Use Dolphin on your android, it supports Flash player and loa2/loa

~Jazzy
Translate
Floor reply (1)

 jazzygirl Last edit in 2016-10-9 01:52:43

 Support 2

Report
Default Signature
Reply Support 2 Not support 0

Use magic Report

2

Threads

6

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
intern0013
User
Posts:6
Joined 2016-6-25
Last Visited 2017-04-15
 Author| Post time 2016-10-9 05:54:28 | Show all posts
Hi. Thanks. Will try.
Translate
Floor reply (0)

 intern0013 Last edit in 2016-10-9 05:54:28

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

12

Threads

368

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
qwerty123asdfg...
User
Posts:368
Joined 2016-9-17
Last Visited 2021-01-27
Post time 2016-10-9 06:26:07 | Show all posts
i already used dolphin and it still black screen, am i missing something
Translate
Floor reply (0)

 qwerty123asdfg... Last edit in 2016-10-9 06:26:07

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2021-6-21 15:06 GMT+8 , Processed in 0.065651 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list