North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Bugs
16683 Threads / 76291 Reply
Search   Favorites  

View: 573| Reply: 6

armaments enchant

[Copy link]

3

Threads

17

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
pokeres120
User
Posts:17
Joined 2014-9-16
Last Visited 2017-07-27
Post time 2016-10-19 22:25:25 | Show all posts |Read mode
armaments enchant Reply:6| View:573
Edited by pokeres120 at 2016-10-19 22:26

I changed mounts between SQ and Oracle. Armaments enchants changed too, but when I changed back,  enchants not moved back to SQ...

Translate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

 pokeres120 Last edit in 2016-10-19 22:25:25

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

0

Threads

27

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
awddwwadwas
User
Posts:27
Joined 2015-2-14
Last Visited 2016-12-28
Post time 2016-10-19 22:37:24 | Show all posts
League of Angels dear player this action has been taken in order to make CS tycoon more fair since we have reports that some players are using bots to do demonic war. By using bots they can get 3x more gold than other players which makes it unfair for others
Translate
Floor reply (0)

 awddwwadwas Last edit in 2016-10-19 22:37:24

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

1057

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
aiven
Jr. Player Moderator
Posts:1057
Joined 2016-1-27
Last Visited 2016-11-18
Post time 2016-10-19 22:45:51 | Show all posts
Can you please provide some details . I am not able you understand what your are trying to say . And the SS that you provided ,  I don't see anything wrong in those SS .
Translate
Floor reply (0)

 aiven Last edit in 2016-10-19 22:45:51

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

3

Threads

17

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
pokeres120
User
Posts:17
Joined 2014-9-16
Last Visited 2017-07-27
 Author| Post time 2016-10-19 23:01:19 | Show all posts
SQ s armament enchats was lvl 4 but now lvl 0 cuz i changed the mounts SQ between supreme oracle, but when i changed back, everythings changed back for normal (armaments gems improve ) just enchants not , sorry about my bad english
Translate
Floor reply (8)
  • aiven 

    Jr. Player Moderator

    Well I need to ask . Do you have any SS of the armament for SQ before you did the swap and all .
    Translate
    2016-10-19 23:06  Reply
  • aiven 

    Jr. Player Moderator

    And waht lvl of enchant was the armaments on Oracle before you did the swap  was it altered in any way
    Translate
    2016-10-19 23:07  Reply
  • i don't have any SS, all of Oracle was lvl 0 and all of SQ was 4, thx for the fast answer
    Translate
    2016-10-19 23:12  Reply
  • aiven 

    Jr. Player Moderator

    SO initially you had lvl 4 enchant on all of SQ armaments (Mystic) . After you swapped mounts your enchants went for SQ to SO and now SO has lvl 4 enchant on its armaments (Legendary) . Am I getting this right ???
    Translate
    2016-10-19 23:25  Reply
  • yes, exactly
    Translate
    2016-10-19 23:28  Reply
  • aiven 

    Jr. Player Moderator

    Well this is a first for me I will ask around and see if anyone else know about this . Also I have made a report let see what reply I get from my superior . I will notify you ass soon as I get any reply from my boss , until then don't do anything with the armaments don't upgrade , don't swap mounts . wait for my reply .
    Translate
    2016-10-19 23:31  Reply
  • Okey, Thank You!
    Translate
    2016-10-19 23:34  Reply
  • aiven 

    Jr. Player Moderator

    Almost forgot I need your IGN , Server number , platfrom(gta/fb/kabam) . Also if possible pls provide the full Screen shot , the one you provide above are cropped , can you provide the full pic. of the two images where we are able to see your IGN .
    Translate
    2016-10-19 23:38  Reply

 pokeres120 Last edit in 2016-10-19 23:01:19

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

3

Threads

17

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
pokeres120
User
Posts:17
Joined 2014-9-16
Last Visited 2017-07-27
 Author| Post time 2016-10-20 00:15:07 | Show all posts
platform: gta
IGN : becac
server : Vassago(495)-GMT
Translate

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Floor reply (0)

 pokeres120 Last edit in 2016-10-20 00:15:07

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

55

Threads

593

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
iamnobody
User
Posts:593
Joined 2015-12-16
Last Visited 2021-01-22
Post time 2016-10-20 01:02:44 | Show all posts
I have noticed this happening too, if you do any swapping in armaments the enchant level resets to zero.
Translate
Floor reply (1)
  • for me not reset to 0, for me "inherited" to other armaments and i can't do this back ...
    Translate
    2016-10-20 01:28  Reply

 iamnobody Last edit in 2016-10-20 01:02:44

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

1057

Posts

0

Credits

玩家版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
aiven
Jr. Player Moderator
Posts:1057
Joined 2016-1-27
Last Visited 2016-11-18
Post time 2016-10-21 20:20:07 | Show all posts
Tell him to swap back the mounts. Those Armament enchants are somehow connected to the Stable Slot. There is nothing to compensate, that is how the system is made .
So this is the reply that i got . Try swapping back the mounts to their initial position and see if it solves the issue .
Translate
Floor reply (1)
  • I've alrdy  tried.... only enchant lvl not go back this is not a bug? then what?
    thx ur help, i know it's not your fault, it was my firs and last post about bugs. thx
    Translate
    2016-10-21 21:21  Reply

 aiven Last edit in 2016-10-21 20:20:07

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2021-6-25 05:37 GMT+8 , Processed in 0.055223 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list