North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website Knights Fable Bugs
5049 Threads / 29386 Reply
Search   Favorites  

View: 749| Reply: 8

Error window.

[Copy link]

182

Threads

1148

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
angel_of_miser...
User
Posts:1148
Joined 2014-7-3
Last Visited 2016-08-15
Post time 2014-9-12 22:24:18 | Show all posts |Read mode
Error window. Reply:8| View:749

        Name:Misery
        Server:Fantasia (16)
        first i checked Alliance war yust for fun if there ar some error windows and there was but that got fixed when i refreshed but insteat of that i got error window ewrytime i refresh game in hell portal when i enter i get that error and i cant synth equipment gear chest
       
Translate

 angel_of_miser... Last edit in 2014-9-12 22:24:18

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

182

Threads

1148

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
angel_of_miser...
User
Posts:1148
Joined 2014-7-3
Last Visited 2016-08-15
 Author| Post time 2014-9-12 23:26:02 | Show all posts

Error window.

ty dont have anymore that bug
Translate
Floor reply (0)

 angel_of_miser... Last edit in 2014-9-12 23:26:02

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

182

Threads

1148

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
angel_of_miser...
User
Posts:1148
Joined 2014-7-3
Last Visited 2016-08-15
 Author| Post time 2014-9-13 06:07:36 | Show all posts

Error window.

        lol again got same bug but now more advanced if i enter hell portal i get error window like this
       
        when i get that and i close error window and go to battle shrine i get this
       
        i cant do anything other than refresh if i get this in Battle Shrine
        to avoid this bug or whatever is when i enter hell portal that i get this error window i close window and if i kill hell portal monster then i need to refresh if not my screen will probably freez this is temporary fix that i can use
        like here when i enter and go out from hell portal and wantet to go to City i hope no one get this bug because you get tired to refresh after some time
       
Translate
Floor reply (0)

 angel_of_miser... Last edit in 2014-9-13 06:07:36

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

8

Threads

28

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
klschleier
User
Posts:28
Joined 2013-12-7
Last Visited 2016-11-26
Post time 2014-9-13 08:00:07 | Show all posts

Error window.

i got this on return to game after refresh;
Translate
Floor reply (0)

 klschleier Last edit in 2014-9-13 08:00:07

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

182

Threads

1148

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
angel_of_miser...
User
Posts:1148
Joined 2014-7-3
Last Visited 2016-08-15
 Author| Post time 2014-9-13 17:52:40 | Show all posts

Error window.

        now i got this bug when that window apear i cant go in holy throne and when i synth in hell portal my essence take other as i place in synth gear material the highes level that i didnt put them in synth all other things working fine and i get some error window in csa cant make screenshot because that knight fable logo interupting that its not clear what is writen there
       
Translate
Floor reply (0)

 angel_of_miser... Last edit in 2014-9-13 17:52:40

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

32

Threads

256

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
t smit
User
Posts:256
Joined 2014-6-24
Last Visited 2015-10-28
Post time 2014-9-13 18:20:04 | Show all posts

Error window.

Yeah, i saw the same problem many times ago. must refresh every times i do anything ...
Translate
Floor reply (0)

 t smit Last edit in 2014-9-13 18:20:04

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

29

Threads

610

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
galatea knight...
User
Posts:610
Joined 2014-6-27
Last Visited 2015-10-28
Post time 2014-9-14 07:59:21 | Show all posts

Error window.

no report because you mentioned that was already solved.
        recommendation using another browser, personally Fire Fox in some games it is slow and bad.

        Bug Reported
Translate
Floor reply (0)

 galatea knight... Last edit in 2014-9-14 07:59:21

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

213

Threads

961

Posts

0

Credits

超级版主

Rank: 8Rank: 8

Credits
0
jellyxx
Super moderator
Posts:961
Joined 2014-7-7
Last Visited 2020-06-11
Post time 2014-9-19 20:25:08 | Show all posts

Error window.

Hi, the devs said this might be caused by the internet lag. You may keep an eye on this problem.
Translate
Floor reply (0)

 jellyxx Last edit in 2014-9-19 20:25:08

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2020-8-13 14:44 GMT+8 , Processed in 0.055898 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list