North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Support
41387 Threads / 237306 Reply
Search   Favorites  

View: 801| Reply: 13

why cant i evolve totem. i have everything it requires

[Copy link]

34

Threads

64

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
tonympinkston
User
Posts:64
Joined 2014-6-14
Last Visited 2015-10-28
Post time 2014-10-12 10:26:46 | Show all posts |Read mode
why cant i evolve totem. i have everything it re Reply:13| View:801


Translate

 tonympinkston Last edit in 2014-10-12 10:26:46

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

34

Threads

64

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
tonympinkston
User
Posts:64
Joined 2014-6-14
Last Visited 2015-10-28
 Author| Post time 2014-10-12 10:28:18 | Show all posts

why cant i evolve totem. i have everything it requires

have a prob with totems can you explain why i cant evolve it. please fix
Translate
Floor reply (0)

 tonympinkston Last edit in 2014-10-12 10:28:18

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

84

Threads

758

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
brucee
User
Posts:758
Joined 2014-2-3
Last Visited 2018-08-08
Post time 2014-10-12 10:43:02 | Show all posts

why cant i evolve totem. i have everything it requires

you need another Level 30 same totem to evolve.
Translate
Floor reply (0)

 brucee Last edit in 2014-10-12 10:43:02

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

508

Threads

2390

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
huabb23
User
Posts:2390
Joined 2014-7-21
Last Visited 2016-01-04
Post time 2014-10-12 11:02:34 | Show all posts

why cant i evolve totem. i have everything it requires

No you don\'t. you must unequip it so that it shows up
Translate
Floor reply (0)

 huabb23 Last edit in 2014-10-12 11:02:34

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

508

Threads

2390

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
huabb23
User
Posts:2390
Joined 2014-7-21
Last Visited 2016-01-04
Post time 2014-10-12 11:03:17 | Show all posts

why cant i evolve totem. i have everything it requires

          ;;;; you need another Level 30 same totem to evolve. ;;; brucee1ee posted on 2014-10-11 21:43:02;;;;
sir/mam that is incorrect. he has it equipped so it wont let him. if it required 2 then the materials listed would say 2 not 1.
Translate
Floor reply (0)

 huabb23 Last edit in 2014-10-12 11:03:17

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

40

Threads

362

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
player1221
User
Posts:362
Joined 2014-1-3
Last Visited 2015-10-28
Post time 2014-10-12 11:10:45 | Show all posts

why cant i evolve totem. i have everything it requires

You need two level 30 garnet totems of the same type. One to act as sacrifice material along with the other two types of items you need. And one level 30 totem to be evolved. And huabb before you argue the point I unlike you have evolved totems before. I found out the hard way that it requires two of them. I know it sucks to have to level up two totems of the same type to level 30 but that is just how it is unfortunately.
Translate
Floor reply (0)

 player1221 Last edit in 2014-10-12 11:10:45

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

508

Threads

2390

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
huabb23
User
Posts:2390
Joined 2014-7-21
Last Visited 2016-01-04
Post time 2014-10-12 11:15:08 | Show all posts

why cant i evolve totem. i have everything it requires

          ;;;; You need two level 30 garnet totems of the same type. One to act as sacrifice material along with the other two types of items you need. And one level 30 totem to be evolved. And huabb before you argue the point I unlike you have evolved totems before. I found out the hard way that it requires two of them. I know it sucks to have to level up two totems of the same type to level 30 but that is just how it is unfortunately. ;;; player1221 posted on 2014-10-11 22:10:45;;;;
how do you know what I do and don\'t have? again it doesn\'t state it needs 2 in the materials so if it takes 2 then they need to update the information. for your information there is some on my server that does have an evolved totem.
Translate
Floor reply (0)

 huabb23 Last edit in 2014-10-12 11:15:08

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

40

Threads

362

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
player1221
User
Posts:362
Joined 2014-1-3
Last Visited 2015-10-28
Post time 2014-10-12 11:36:40 | Show all posts

why cant i evolve totem. i have everything it requires

        Because if you HAD evolved a totem before you would know from experience it requires two of them. And if you ask that person on your server they will tell you the same thing. The game does tell you it requires two but in a way that is not always clearly understood. It requires x3 Totem Evolution Stones, x5 Totem Catalyst Stones, x1 Level 30 Garnet Totem. Those are the items being sacrificed during the evolve. The second level 30 garnet totem is the recipient of that sacrifice which is evolved after those items are sacrificed.

        Here is an example of a level 31 garnet totem that is not equipped and you will see the requirements for an evolve are not met.
       


        Here you will see someone who has the two level 30 garnet totems of the same type ready to go.
       
        (credits to redshift and abe sinzo for the pics)

        Now you have pictorial evidence that I am correct. And just because you seem bullheaded I will even provide links to similar posts where people inquired about evolving totems where moderators confirmed themselves what myself and others have been trying to tell you. It takes TWO level 30 garnet totems of the same type plus other evolution items to evolve into a topaz totem.


        Links:
        http://community.gtarcade.com/post/index/id/22867/
        http://community.gtarcade.com/post/index/id/24028/
        http://community.gtarcade.com/post/index/id/23867/
        http://community.gtarcade.com/post/index/id/24457/
        http://community.gtarcade.com/post/index/id/24169/
        http://community.gtarcade.com/post/index/id/26342/
       

        Hopefully I have made my point huabb. I know what I am talking about. I provide evidence to back it up. Please stop misleading players who are confused with the totem evolution process. This is the second thread you have intentionally or maybe due to your own lack of understanding inadvertently;mislead players on. And in case you try to deny it I even am linking that post below for your enjoyment.

        http://community.gtarcade.com/post/index/id/32022
Translate
Floor reply (0)

 player1221 Last edit in 2014-10-12 11:36:40

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

17

Threads

51

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
huabb32
User
Posts:51
Joined 2014-8-17
Last Visited 2015-10-28
Post time 2014-10-12 12:35:27 | Show all posts

why cant i evolve totem. i have everything it requires

        Then they need to correct the way it is stated. By the way it current shows it only takes 1 lv 30 totem and there for it is extremely easy to be mislead. it would be better if they didn\'t show the 2nd picture or at the bottom have 1 totem + 1 totem 3 and 5. The information I gave out was due it saying Evoluition requires which doesn\'t state 2 totems needed.
Translate
Floor reply (0)

 huabb32 Last edit in 2014-10-12 12:35:27

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

84

Threads

758

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
brucee
User
Posts:758
Joined 2014-2-3
Last Visited 2018-08-08
Post time 2014-10-12 16:18:38 | Show all posts

why cant i evolve totem. i have everything it requires

          ;;;;                        Then they need to correct the way it is stated. By the way it current shows it only takes 1 lv 30 totem and there for it is extremely easy to be mislead. it would be better if they didn\'t show the 2nd picture or at the bottom have 1 totem + 1 totem 3 and 5. The information I gave out was due it saying Evoluition requires which doesn\'t state 2 totems needed.       
;;; huabb32 posted on 2014-10-11 23:35:27;;;;

Well sadly to inform thats the way it is. And i don\'t wish to argue on how to evolve a totem as i believe Player1221 already answered everything. And i hope you didn\'t further more mislead the OP here. Start a new Post of your own and lets the show begin.
Translate
Floor reply (0)

 brucee Last edit in 2014-10-12 16:18:38

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2020-8-6 04:13 GMT+8 , Processed in 0.066503 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list