North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Support
42049 Threads / 241120 Reply
Search   Favorites  

View: 1614| Reply: 10

No Hacking Error

[Copy link]

28

Threads

493

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
viper28k
User
Posts:493
Joined 2013-12-9
Last Visited 2015-10-28
Post time 2014-1-18 23:48:56 | Show all posts |Read mode
No Hacking Error Reply:10| View:1614

why sometimes when I click the forum button in the task pane to come here from the game and read the forums...

do I get the message no hacking, please refresh browser when I go back to the game?

how in blue blazes is going to view the forum for the game hacking the game in any bloody way?

viewing the forum should not be causing an error in the game.

I\'ve ignored it for the past 2-3 weeks because someone else posted about it and the moderator stated it was a bug and that it had been fixed or would be fixed, so I have been politely ignoring it when it occaisionally pops up.

i\'m tired of ignoring it now.

am re-reporting the issue.

I play this game for hours and hours daily to get where I am.

I have spent over 300 dollars on this game to get where I am

I do not appreciate the game trying to insinuate that I am allegedly possibly hacking it just because I chose to leave the game window open while I am visiting this forum trying to help people here and catch up on information and news and announcements about the game.

the game site is gtarcade the same as the game itself is gtarcade

one gtarcade website should darn well NOT be causing a hacking error in another gtarcade website.

both sites are run by the same company, so why are they not playing nice with each other?

Apologies for the tone of this post but I am rather aggravated at the moment.

Thank you in advance for any help you can offer getting this bug/issue/ or whatever it is fixed.

Neshama
S1 Lorelai
Translate

 viper28k Last edit in 2014-1-18 23:48:56

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

43

Threads

336

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
wolfolk
User
Posts:336
Joined 2013-12-6
Last Visited 2015-10-28
Post time 2014-1-19 05:32:36 | Show all posts

No Hacking Error

i have been having the same issue since day one
Translate
Floor reply (0)

 wolfolk Last edit in 2014-1-19 05:32:36

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

727

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
eggbro
User
Posts:727
Joined 2013-11-25
Last Visited 2015-10-28
Post time 2014-1-19 12:25:26 | Show all posts

No Hacking Error

Hi , viper and wolffolk. I have received it . It will be reported up for sure. Thanks !
Translate
Floor reply (0)

 eggbro Last edit in 2014-1-19 12:25:26

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

727

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
eggbro
User
Posts:727
Joined 2013-11-25
Last Visited 2015-10-28
Post time 2014-1-19 12:28:44 | Show all posts

No Hacking Error

Actually, I am fine myself about it . It might take some time for test !
Translate
Floor reply (0)

 eggbro Last edit in 2014-1-19 12:28:44

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

28

Threads

493

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
viper28k
User
Posts:493
Joined 2013-12-9
Last Visited 2015-10-28
 Author| Post time 2014-1-19 12:35:08 | Show all posts

No Hacking Error

thank you for reporting.  if it takes time to test and work it out, that is fine, as long as it gets fixed.
Translate
Floor reply (0)

 viper28k Last edit in 2014-1-19 12:35:08

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

10

Threads

112

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
ladyglimmerz
User
Posts:112
Joined 2013-12-2
Last Visited 2017-04-06
Post time 2014-1-19 12:53:45 | Show all posts

No Hacking Error

I get this error sometimes too.[color
Translate
Floor reply (0)

 ladyglimmerz Last edit in 2014-1-19 12:53:45

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

1

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
malevolent
User
Posts:1
Joined 2014-1-27
Last Visited 2015-10-28
Post time 2014-2-5 16:16:45 | Show all posts

No Hacking Error

Apparently the \'test\' and fix never happened. Still happening on server 23
Translate
Floor reply (0)

 malevolent Last edit in 2014-2-5 16:16:45

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

10

Threads

112

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
ladyglimmerz
User
Posts:112
Joined 2013-12-2
Last Visited 2017-04-06
Post time 2014-2-5 17:51:41 | Show all posts

No Hacking Error

[colorSame on S1.
Translate
Floor reply (0)

 ladyglimmerz Last edit in 2014-2-5 17:51:41

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

19

Threads

69

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
brawla
User
Posts:69
Joined 2014-1-13
Last Visited 2015-10-28
Post time 2014-2-6 09:19:26 | Show all posts

No Hacking Error


still happens on s11 and s22 aswell
Translate
Floor reply (0)

 brawla Last edit in 2014-2-6 09:19:26

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

2

Threads

15

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
noobie
User
Posts:15
Joined 2014-2-6
Last Visited 2015-10-28
Post time 2014-2-6 10:47:31 | Show all posts

No Hacking Error

I got that once
Translate
Floor reply (0)

 noobie Last edit in 2014-2-6 10:47:31

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2021-4-18 08:43 GMT+8 , Processed in 0.068114 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list