North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Bugs
16774 Threads / 76656 Reply
Search   Favorites  

View: 472| Reply: 4

cant do blitz and loop

[Copy link]

3

Threads

10

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
keith ryan sap...
User
Posts:10
Joined 2014-5-24
Last Visited 2015-10-28
Post time 2014-11-25 17:40:13 | Show all posts |Read mode
cant do blitz and loop Reply:4| View:472
        i cant do blitz aegis or loop ,,he say database erorrs ,,can u help for fix it?....my char Silver ,,iris -S244,,i log in from facebook
thanks alot
Translate

 keith ryan sap... Last edit in 2014-11-25 17:40:13

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

0

Threads

3

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
yhanee
User
Posts:3
Joined 2014-4-7
Last Visited 2015-10-28
Post time 2014-11-25 20:39:49 | Show all posts

cant do blitz and loop

        Me too i have the same probelm, i cant also use the blitz, aegis and loop.. it keeps saying Database error... pls fix it . hades - s93 - yHanee , plss fix it tnx

       
Translate
Floor reply (0)

 yhanee Last edit in 2014-11-25 20:39:49

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

3

Threads

215

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
gladiator
User
Posts:215
Joined 2014-6-8
Last Visited 2015-10-28
Post time 2014-11-25 23:11:16 | Show all posts

cant do blitz and loop

Hi dear players , Silver your problem is on list solving. yhanee your IGN: yHanee, server S93, right? And pls deliver us your acc platform (gtarcade or facebook).
Translate
Floor reply (0)

 gladiator Last edit in 2014-11-25 23:11:16

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

99

Threads

1542

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
tokkie
User
Posts:1542
Joined 2014-6-6
Last Visited 2016-08-23
Post time 2014-11-26 00:04:36 | Show all posts

cant do blitz and loop


Reply 2# gladiator

        wouldn\'t they be playing on a GTA platform according their screen shot
Translate
Floor reply (0)

 tokkie Last edit in 2014-11-26 00:04:36

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2023-3-22 04:37 GMT+8 , Processed in 0.071482 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list