North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
View: 297| Reply: 4

Errors

[Copy link]

277

Threads

4260

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
judgement
User
Posts:4260
Joined 2014-9-8
Last Visited 2019-07-08
Post time 2014-12-18 08:18:30 | Show all posts |Read mode
Errors Reply:4| View:297

        Is anyone in here getting a bunch of errors when you try to log in the games... many difference kinds of errors.. and wont allow you to enter. just need to know if this is just ;me or couple of people getting it
       

        edit
       

        it seems to have been fix for now just wondering if there is a cause to prevent
Translate

 judgement Last edit in 2014-12-18 08:18:30

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

75

Threads

1618

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
ish★™
User
Posts:1618
Joined 2014-7-30
Last Visited 2017-03-20
Post time 2014-12-18 08:34:19 | Show all posts

Errors

        I dont know if it\'s just my internet connection but yesterday it loaded everything up like there was a new patch that has been released. Is that considered an error? I didn\'t clear my cache thats why it was weird.
Translate
Floor reply (0)

 ish★™ Last edit in 2014-12-18 08:34:19

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

277

Threads

4260

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
judgement
User
Posts:4260
Joined 2014-9-8
Last Visited 2019-07-08
 Author| Post time 2014-12-18 08:36:34 | Show all posts

Errors

          ;;;;                        I dont know if it\'s just my internet connection but yesterday it loaded everything up like there was a new patch that has been released. Is that considered an error? I didn\'t clear my cache thats why it was weird.        
;;; ladyaerith posted on 2014-12-17 19:34:19;;;;


        nahh more like this thread right here; http://community.gtarcade.com/post/43421/

        that kind of picture error
Translate
Floor reply (0)

 judgement Last edit in 2014-12-18 08:36:34

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

75

Threads

1618

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
ish★™
User
Posts:1618
Joined 2014-7-30
Last Visited 2017-03-20
Post time 2014-12-18 08:38:24 | Show all posts

Errors

Mines more like to be stuck on the loading screen on every icon i click and sometimes it delays up to 10 seconds before it loads then goes stuck again and yes I have been receiving error messages too. Like when you battle someone with the Dark Flame Horse mount, etc. etc.
Translate
Floor reply (0)

 ish★™ Last edit in 2014-12-18 08:38:24

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2020-1-29 06:54 GMT+8 , Processed in 0.065194 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list