North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website League of Angels Bugs
16211 Threads / 73011 Reply
Search   Favorites  

View: 781| Reply: 4

Possible fix for database error

[Copy link]

2

Threads

9

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
joseph james
User
Posts:9
Joined 2014-4-15
Last Visited 2015-10-28
Post time 2014-12-25 23:36:11 | Show all posts |Read mode
Possible fix for database error Reply:4| View:781
1.Open the zodiac window, and press the 1 click blitz button.Press Enter
2.Press tab and try to move the yellow outline box over to around this area. (if you don\'t get the yellow box, close the blitz window and try again.)

3. Press the space bar.
4. This should bring up the Zodiac window with first kill, nightmare/purgatory options.
5. Click blitz and this should CLEAR the Database error.


                                Found it in r2games forum.It worked for me and hope it helps a lot ppl with database error                                http://forum.r2games.com/showthr ... base-Error%2Fpage57       

Translate

 joseph james Last edit in 2014-12-25 23:36:11

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

2

Threads

9

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
joseph james
User
Posts:9
Joined 2014-4-15
Last Visited 2015-10-28
 Author| Post time 2014-12-26 18:27:07 | Show all posts

Possible fix for database error

Seems only work if u beaten Pisces
Translate
Floor reply (0)

 joseph james Last edit in 2014-12-26 18:27:07

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

15

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
deu22
User
Posts:15
Joined 2014-2-19
Last Visited 2015-10-28
Post time 2014-12-26 20:03:06 | Show all posts

Possible fix for database error

        it doesn\'t work for me
        when i press spacebar nothing happens;
Translate
Floor reply (0)

 deu22 Last edit in 2014-12-26 20:03:06

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

9

Threads

38

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
dudulpanjul
User
Posts:38
Joined 2014-4-28
Last Visited 2015-10-28
Post time 2015-1-1 15:47:03 | Show all posts

Possible fix for database error


OMG! This works for me! This guy should get BIG rewards! Thanks a lot!;
Translate
Floor reply (0)

 dudulpanjul Last edit in 2015-1-1 15:47:03

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2020-1-24 03:51 GMT+8 , Processed in 0.116389 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list