North America Forum

 Forgot password?
 立即注册
Search

We are working to make our Terms of Service agreement easier to read in order to provide you with better services while protecting your personal data. We hope you can spare a few minutes to read the recently updated User Terms of Service. User Terms of Service Privacy Policy
Website Knights Fable Bugs
5049 Threads / 29386 Reply
Search   Favorites  

View: 1536| Reply: 25

MAZE BUG

[Copy link]

277

Threads

4260

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
judgement
User
Posts:4260
Joined 2014-9-8
Last Visited 2019-07-08
Post time 2014-12-26 04:00:06 | Show all posts |Read mode
MAZE BUG Reply:25| View:1536

        IGN:FINALHECATE
        SERVER;S71;

        I did the feature of new maze with an alt but some alt like a friend of mine and MINE cant battle in the new MAZE feature... we are stuck in download

       

        I will add a video once its uploaded plz warn player NOT TO TRY THE EVENT

        also I lost 150stam, and my two attemps .if possible please fix and reimburse



        http://youtu.be/gVMzqr1Ye4U?t=3m53s   video added
Translate

 judgement Last edit in 2014-12-26 04:00:06

 Support

Report
Default Signature
Reply

Use magic Report

2

Threads

8

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
ast
User
Posts:8
Joined 2014-12-25
Last Visited 2015-10-28
Post time 2014-12-26 04:15:10 | Show all posts

MAZE BUG

        Same issue, froze on attacking tiles, both attempts. ;Lost attempts and stamina.

        Ast
        S38 Galahad
Translate
Floor reply (0)

 ast Last edit in 2014-12-26 04:15:10

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

4

Threads

13

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
ahstenor
User
Posts:13
Joined 2014-4-11
Last Visited 2015-10-28
Post time 2014-12-26 04:16:07 | Show all posts

MAZE BUG

          ;;;;                        IGN:FINALHECATE        
                        SERVER;S71;         
       
                        I did the feature of new maze with an alt but some alt like a friend of mine and MINE cant battle in the new MAZE feature... we are stuck in download        
       
                               
       
                        I will add a video once its uploaded plz warn player NOT TO TRY THE EVENT        
       
                        also I lost 150stam, and my two attemps .if possible please fix and reimburse        
       
       
       
                        http://youtu.be/gVMzqr1Ye4U?t=3m53s;; video added        
;;; dioni posted on 2014-12-25 15:00:06;;;;


        Yes the maze appears to cost stamina EVERY time, 50 then 100. This is not clear at ALL from the rules and really screwed me up during the xmas event. I lost SO many points thanks to the 150 stamina. Come on now, it says you get 2 tries per day. That implies free tries.
Translate
Floor reply (0)

 ahstenor Last edit in 2014-12-26 04:16:07

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

277

Threads

4260

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
judgement
User
Posts:4260
Joined 2014-9-8
Last Visited 2019-07-08
 Author| Post time 2014-12-26 04:19:50 | Show all posts

MAZE BUG

@asthor lets keep this thread about the bug section if you have any question about free attempt please read my; http://community.gtarcade.com/post/44794/; thread, and read the rule on the first picture the first very rule. it says it cost stamina to go in. and it give you how much on the first try. but I gave information about the second try. itsbest to go to general discussion as there are people like me who gives info about this. the video I made was for their information or question they have but;unfortunately ;I discovered the bug
Translate
Floor reply (0)

 judgement Last edit in 2014-12-26 04:19:50

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

100

Threads

3302

Posts

0

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
0
chronocommande...
Moderator
Posts:3302
Joined 2014-5-31
Last Visited 2017-09-05
Post time 2014-12-26 06:21:17 | Show all posts

MAZE BUG

        Hi,
        I already reported the bug.
Translate
Floor reply (0)

 chronocommande... Last edit in 2014-12-26 06:21:17

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

277

Threads

4260

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
judgement
User
Posts:4260
Joined 2014-9-8
Last Visited 2019-07-08
 Author| Post time 2014-12-26 06:29:44 | Show all posts

MAZE BUG

          ;;;;                        Hi,;       
                        I already reported the bug.       
;;; chronocommander happy posted on 2014-12-25 17:21:17;;;;


        thanks now for the wait game ^,^
Translate
Floor reply (0)

 judgement Last edit in 2014-12-26 06:29:44

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

18

Threads

424

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
hiehie
User
Posts:424
Joined 2014-10-27
Last Visited 2015-10-28
Post time 2014-12-26 07:06:16 | Show all posts

MAZE BUG

        ITS NOT BUGGED!!!!;
        Just refresh browser... and it works..
Translate
Floor reply (0)

 hiehie Last edit in 2014-12-26 07:06:16

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

277

Threads

4260

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
judgement
User
Posts:4260
Joined 2014-9-8
Last Visited 2019-07-08
 Author| Post time 2014-12-26 07:37:24 | Show all posts

MAZE BUG


          ;;;;                        ITS NOT BUGGED!!!!;        
                        Just refresh browser... and it works..        
;;; hiehie posted on 2014-12-25 18:06:16;;;;


        I refreshed browser and it wasn\'t fixed. please do not give false information it may work for some but not all thank you

        ALSO please check the video before posting a refresh= fix   http://youtu.be/gVMzqr1Ye4U?t=3m53s  [color   its right in the first post thank you.  

        once again the wait game till its fixed

        to make it easier for you   http://youtu.be/gVMzqr1Ye4U?t=4m49s   now watch for 5-10s   bug re-enter  http://youtu.be/gVMzqr1Ye4U?t=6m7s
Translate
Floor reply (0)

 judgement Last edit in 2014-12-26 07:37:24

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

8

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
mits
User
Posts:8
Joined 2014-6-12
Last Visited 2015-10-28
Post time 2014-12-26 09:19:03 | Show all posts

MAZE BUG

        IGN Mitsuki
        Sever 45 Neith
        I dont know if I\'m doing wrong or not but for the first maze floor right after Bloodrain boss no other boss appears :/ Another player told me there where 3 bosses but I only got that one first boss. On
Translate
Floor reply (0)

 mits Last edit in 2014-12-26 09:19:03

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

277

Threads

4260

Posts

0

Credits

User

Rank: 1

Credits
0
judgement
User
Posts:4260
Joined 2014-9-8
Last Visited 2019-07-08
 Author| Post time 2014-12-26 09:54:26 | Show all posts

MAZE BUG


          ;;;;                        IGN Mitsuki       
                        Sever 45 Neith       
                        I dont know if I\'m doing wrong or not but for the first maze floor right after Bloodrain boss no other boss appears :/ Another player told me there where 3 bosses but I only got that one first boss. On       
;;; mits posted on 2014-12-25 20:19:03;;;;


        wait for confirmation just incase I couldn\'t test; it or make alittle guide for everyone because of the bug sadly

        @bottom post  might take a bid hopefully not,, 150 stam lost that what I want reinburst
Translate
Floor reply (0)

 judgement Last edit in 2014-12-26 09:54:26

 Support

Report
Default Signature
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register Now

Points Rules

小黑屋|community.gtarcade.com

2020-1-24 04:37 GMT+8 , Processed in 0.084608 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the list